Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CZ oprema prvič v SLO!
#1
Še ena novost v naših krogih! Vsi poznamo Češko zbrojevko (CZ) in njihov strelski program. S-2guns Pa ste vedeli, da so se v CZ odločili širiti svoj vojaško-taktični program na oblačila in ostalo opremo? Zamislili so si, da bi profesionalnim strankam (policiji in ostalim varnostnim organom, vojski itd.) poleg orožja ponudili še pripadajočo opremo (toke, pasove za puško itd.), kar so kmalu razširili na popolno opremljanje. Logično. Zakaj bi stranka drugod iskala komplet opremo, če lahko vse pri njih dobi. Clap

V Peruniki smo nato uporabili vse svoje veze, da zadeva ne bi ostala samo pri razpisih in da bi njihove izdelke dobili tudi v svojo trgovino, kjer jih lahko brez omejitve prodajamo vsem. S proizvajalcem se namreč poznamo osebno in smo že vnaprej vedeli, da gre za vrhunsko kakovost in dizajn izdelkov, ne glede na to, iz katere kategorije so.

Par besed o programu: vse izdelke je v imenu CZ zdizajniralo in proizvedlo podjetje 4M systems. Podjetje proizvaja taktično in vojaško opremo ter zagotavlja najboljše storitve in izdelke vsem profesionalcem. Dolgoletne izkušnje iz vojaških in policijskih specialnih enot jih delajo za najboljšega partnerja CZju, ki išče zase le najboljše.

V prvi dobavi smo dobili njihov zimski program: https://perunika.org/si/227-ceska-zbrojovka

Ta se od primerljivih izdelkov razlikuje predvsem v tem, da je bil razvit za vse tiste, ki se na terenu zaradi razmer po več dni ne morejo preobleči. Rak in rana športnih oblačil je namreč prav to: da delujejo dokler delujejo, potem se mora uporabnik preobleči. CZ so se tu povezali s češkim podjetjem Moira, ki je vodilni proizvajalec vlaken za hitro transportiranje vode. V kombinaciji z dizajnom CZ dobimo oblačila, ki nas po več dni delovanja skupaj še vedno grejejo in ohranjajo suhe.

Kako naprej? V kratkem dobimo kavbojke in uniforme, nato gremo še na nahrbtnike, strelske torbe ipd. Večino programa si lahko ogledate tukaj: https://hardtimegear.com/en

Novosti še manjkajo, jih imamo v katalogih. Kogar zanima, naj nam piše na info@perunika.org, pa mu ga pošljemo.

Seveda nam pišite tudi vsi, ki (tako kot mi) ne morete pričakati vsega. Vedno se da kaj dobiti ekskluzivno malo vnaprej.  Bow Komentarji in vprašanja zaželeni!
PERUNIKA
Tel.: 01 320 72 07
E-mail: info@perunika.org
https://perunika.org
Odgovori


Prispevkov v tej temi
CZ oprema prvič v SLO! - od Perunika - 14-01-2020, 20:45



Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)