Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VABILO na ostrostrelsko tekmovanje 300/500m
#9
> alpe-adria said: (zaradi nekaznovane zlorabe inštituta možnosti pritožbe se tako čas do razglasitve rezultatov preveč povečuje).

Iz lastnih izkušenj vem, da se čas do razglasitve povečuje predvsem in le zato, ker niso rezultati pravočasno objavljeni! Objavljeni pa morajo biti takoj, ko so tarče ocenjene in to po vsaki skupini in ne šele po končanem tekmovanju!!
Kot sem že večkrat napisal ( mnogi so na žalost to pozabili ;) ), se tekmovalec lahko pritoži na svoj ( neuraden ) rezultat po tistem, ko ga vidi napisanega na oglasni deski ( predvajanega na velikem LCD ali podobnem zaslonu ) le v času, ki je za to določen. Po izteku tega časa, ko postanejo neuradni rezultati uradni, pritožba ni več mogoča!! Organizator pa je pred razglasitvijo dolžan še enkrat pregledati tarče tekmovalcev do tretjega mesta, če pa so rezultati "zelo na tesno", se lahko pregled razširi še za nekaj mest.
Tudi praksa, da se na koncu tekmovanja tarč ne daje tekmovalcem, je za organizatorja zelo koristna. Dogajalo se je, da so tekmovalci v pritožbo prinesli tarče, ki so imele nekaj "sporno" velikih lukenj...Takšno "gurkanje" so nekateri uporabniki že omenjali - ni plod moje domišlije. ;)
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori


Prispevkov v tej temi
VABILO na ostrostrelsko tekmovanje 300/500m - od - 11-09-2014, 13:10



Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)