Ocena teme:
  • 4 Glas(ov) - 5 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Predlogi spremembe ZORO in podrejenih pravilnikov
#84
(19-10-2015, 11:10)andrejf Napisal: Bobo analizo so spisali kot njim paše in jo priredili sebi v korist (pa še po tako prirejeni ni potrebe po spremembi)
Če si natančno prebral moja vprašanja na katere zahtevamo odgovore boš videl da gre za natančna vprašanja na katere moramo dobiti natančne odgovore za katerih verodostojnost nekdo odgovarja! Če je uveden prekršek zoper pravno osebo in zraven še za odgovorno osebo to nista dva prekrška temveč eden!!!!
Ko dobimo uraden odgovor na naša vprašanja bomo videli kaj je pravi cilj delovne skupine, zakaj je bila ustanovljena (razlog), saj število kršitev sigurno ne more biti vzrok, saj so za časovno obdobje v katerem so bila ugotovljena minorna.
In ne mi tukaj govoriti kaj je prav in kaj ni!!! Do sedaj je vpliv predstavnikov zvez, ki zastopajo tudi naše interese neopazen! Zraven ste bili po diskriminatornih kriterijih poklicani samo zato, da so po njihovem mnenju zadostili predpisom po transparentnosti in vključitvi vseh ki bi jih spremembe prizadele! Ste lutke v njihovih igricah! (pa ne po svoji krivdi)
Tu ne trdim da se ne trudite, vsaj zate vem da se (o ostalih itak ni slišati), toda nihče vas resno ne jemlje!
Zato še enkrat: vsa vprašanja direktno na MNZ na naslov ki sem ga objavil!
Nate Bobo sem že naslovil nekaj predlogov pa mi povej katerega so vnesli v zadnji osnutek? Ker ne morem preko tebe bom poskusil direktno!

357 tebe bi pa ponovno prosil da ne smetiš več teme in tokrat se ti ne bom več opravičil! Če ne razumeš pač ne razumeš!

Na žalost je vse kar pišeš res. Rad bi videl, da se motiš ampak ... 

Osnutek, ki so pripravili je njihov osnutek, zdaj je žogica v našem igrišču in imamo možnost podati pripombe in vse predloge. 

To da nas ne jemljejo resno in da smo tam samo zato, da bodo lahko rekli "smo povabili zainteresirano javnost", pa so pokazali že na samih sestankih.

Od samega začetka se obnašajo diskriminatorno in izključevalno. Niso upoštevali ene zadeve, ki jim je bila predstavljena na sestankih. O strelstvu pa itak nimajo pojma. Vedo samo, da je nevarno in da je treba omejit do te mere, da bo zadeva umrla sama od sebe (da slučajno ne bi komu prišel na misel britanski model).

Hočem ti povedat, da pisanje na MNZ ne bo vplivalo na delovanje MDS, ker oni delujejo po nekem že v naprej začrtanem planu. Zato pravim, da je potrebna mobilizacija in pritisk ter diskreditacija iniciatorjev projekta, na vseh nivojih. Predstavniki s kontrapredlogi in argumenti na samem sestanku, lobirati bo treba tudi na političnem nivoju, poiskati vezo v medijih ter ne nazadnje če bo treba tudi na cesto!!!

Drugače pa so krivci za nastalo situacijo tudi med nami. Nekateri so postavili lastne interese na prvo mesto. To jim je bilo vedno bolj pomembno kot strelstvo samo in rezultat imamo zdaj na mizi. Po starem načelu bo posledice zaradi nekaterih posameznikov občutila večina.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Predlogi spremembe ZORO in podrejenih pravilnikov - od Bobo - 19-10-2015, 12:41



Uporabnikov, ki berejo to temo: 5 Gost(ov)