Ocena teme:
  • 4 Glas(ov) - 5 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Predlogi spremembe ZORO in podrejenih pravilnikov
Citat:NRA Slovenija?

Ja ustanovili jo bodo pa višji uradniki z MNZ in veselo pobirali članarino.

Nič ne rabite pobirat začnite pisat in se aktivirat. Ja lažje je poslati SMS s besedo 5 na 1919 kot pa se izpostaviti in dvigniti glavo  ampak smo "way past that".

Ali se boste posamezniki angažirali ali pa pač ne boste imeli kje streljat in v naslednji fazi s čim (razen z mehkim lulekom po wc školjki).

Je kdo vprašal na MNZ kako lahko višji uradniki predavajo na tečajih, ki so jih sami predpisali?
Je kdo vprašal na MNZ zakaj dopuščajo različne interpretacije istih pravil? etc...
Je kdo vprašal MNZ zakaj je VABLJEN v delovno skupino vpliven posameznik z Biotehniške fakultete v MB, ki nasprotuje streliščem medtem ko praktično vsi lastniki športnih strelišč (ali vsaj Zveze v kateri so) niso bili niti obveščeni da se kaj pripravlja???

Nekaj ljudi se trudi in izpostavlja ostali pa ali pametujejo v skritih kotih ali pa se celo škodoželjno režijo in tretji spet aktivno sesuvajo s svojimi prispevki vse skupaj.

Konec dneva se bodo rabile tudi številke in to ne "tihih podpornikov iz ozadja" ampak športnih strelcev, ki imajo neke pravice in zakonsko dobro urejeno področje.

PS: Nekaj vprašanj je vsekakor šlo tudi na druge organe in niso za javno objavo predvsem bo zanimivo primerjati različne podatke med seboj in se bo hitro našlo lažnive kljukce med uradnički.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Predlogi spremembe ZORO in podrejenih pravilnikov - od Mato - 03-11-2015, 09:29



Uporabnikov, ki berejo to temo: 5 Gost(ov)