Ocena teme:
  • 4 Glas(ov) - 5 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Predlogi spremembe ZORO in podrejenih pravilnikov
(10-11-2015, 15:35)Desc Napisal: Sem že omenil, pa nekateri nočete razumeti in z največjim veseljem "nažigate" proti Američanom, da tam enačijo pravico do orožja z demokracijo. Kaj res ne zaznate, da se Evropa znova pogreza v mračne čase in je zato potrebno državljane, ki slučajno imajo doma orožje, za bilo kakšen namen, razorožiti. Nesmiselne odločbe o zaprtjih strelišč so le rezultat tega hotenja. Računanje na zdravo pamet, tukaj nič ne pomaga. Današnja orožna zakonodaja je plod osamosvojitve in želji, da bi vsaj nekaj Ameriškega duha prišlo tudi k nam, ampak današnja oblast gleda na to povsem diametralno nasprotno. Ampak tako oblast ste izvolili, zato me čudi od kot presenečenje. Kot sem že napisal upam, da bodo sledili svojim načelom in prepovedali lov, ker se popolne "varnosti" ne da zagotoviti, ne z trakovi ne kako drugače. Absurd mora doseči take razmere, da se bodo ljudje streznili, ampak vse skupaj tudi to ne pomaga, če bomo vedno znova izvolili oblast, ki orožja ne mara, tako pri nas kot v Bruslju.

Nekako dvomim, da lahko volitve kaj dosti spremenijo, saj smo se verjetno že naučili, da pred volitvami stranke obljubljajo čuda in pol, po volitvah pa veselo sledijo početju predhodnikov.
Kar pa se tiče zaostrovanja orožne zakonodaje, pa je tu še množica kvazilevičarskih/AntiFa/multikulti/mavričnih, ipd. gibanj, ki so t.i. uporabni idioti in javno širijo mokre sanje elite po razorožitvi civilnega prebivalstva. Vsekakor pri tem ne gre zgolj za naivne amaterje, saj uporabljajo mnogo profesionalnih psiholoških prijemov v obliki raznih neresnic, polresnic in srce parajočih zgodb. Seveda se taka situacija pojavlja povsod (celo v ZDA), razdeljena Evropa pa je sploh raj za take ideje.

Potrebna bi bila vseevropska peticija za liberalizacijo orožne zakonodaje. Nekaj tisoč civilnih lastnikov orožja po Evropi, ki se še borijo za svoje pravice, je namreč premalo. Če bi nas bilo pa nekaj 100 000, pa bi bili vsekakor bolje upoštevani.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Predlogi spremembe ZORO in podrejenih pravilnikov - od Matjaž_ - 11-11-2015, 10:38



Uporabnikov, ki berejo to temo: 2 Gost(ov)