Ocena teme:
  • 4 Glas(ov) - 5 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Predlogi spremembe ZORO in podrejenih pravilnikov
(27-11-2015, 13:54)romunov Napisal: Jaz sem pri večih strelcih poskusil, da bi bil nekoliko bolj vpet v dogajanje, vendar sem povsod naletel na bolj ali manj gluha ušesa. Morda zato, ker mi ne zaupajo ali pa so ustaljena pota bolj med neposrednimi prijatelji/znanci. Zato sem bil primoran, da spremljam zadevo bolj kot posameznik in kot tak bom podal kritiko na predlog, kakršenkoli pač bo, ko bo uvidel luč. Me pa veseli, da nisem edini in da nas je kar nekaj, ki predvsem kot državljani spremljamo dogajanje. Je pa treba bit iskren in dat vse zasluge tistim, ki ste zadnji vskočili v delovno skupino, da o tem dogajanju sploh vemo še preden bo predlog prišel v javno obravnavo.

Po enem letu in več sestankih je za menjavo na žalost že prepozno, saj je šel predlog že v pregled skupinam. Sedaj se poskuša reševat zadeve na drugih koncih. Pomembno je samo, da nismo (več) naivni in se suvereno spljuva vse predloge, ki so pljuvanja vredni.

Pošlji mi mejl na ZS, te bom jaz vključil v dogajanje. Ne vem sicer koga si kontaktiral ampak jaz izključevalne politike pri udeležencih nisem zaznal. Kvečjemu nasprotno.

Kot je Mato napisal, na prvem sestanku je vse izgledalo drugače, pa tudi nam bi moralo biti v interesu, da se stvari uredijo z vidika zakonodaje, ne pa da si inšpektor jemlje pravico ukrepati izven okvira napisanega, kot se nam sedaj dogaja.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Predlogi spremembe ZORO in podrejenih pravilnikov - od Bobo - 27-11-2015, 14:35



Uporabnikov, ki berejo to temo: 4 Gost(ov)