Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(30-12-2015, 12:33)Uroš Palhartinger Napisal: Padec Direktive je možno doseči le s prepičevanjem poslancev EU, da je predlog direktive slab, netočen, ni usklajen med namenom in ukrepi, da ni skladen s pravnim redom EU, sploh v delu spoštovanja zasebne lastnine kot temeljne človekove pravice.
Drug del prizadevanj za padec direktive pa je ponuditi svoje konkretne predloge, s katerimi bi se dosegel namen Direktive, hkrati pa se ne bi poseglo v pravice posameznega državljana.

Pisarni evropskega poslanca Dr. Zvera sem poslal naslednje predloge, iz njegove pisarne so mi sporočili, da se jim predlogi zdijo dobri, ter da jih bodo uporabili v razpravi v Evropskem parlamentu.

Predlogi so objavljeni na mojem Publishwallu:

http://www.publishwall.si/uros.palhartin...ozju-91447

Jezus marija Uroš, kaj se pa tebi dogaja? Upam da je tole mišljeno satirično...

Če ni prepozno, prosim prekliči predloge pri poslancu, ker boljšega strela v koleno si oni tam gori ne bi mogli želeti. Zdaj imaš vsaj izgovor, da so ti verjetno nemški obveščevalci tole podtaknili... Dumb Ne vem kako ni tvojega članka že prej kdo opazil (na srečo), ampak resno te prosim da ga zbrišeš a.s.a.p., preden kdo dobi res divje ideje.

No, resno... tole se bere kot želje najbolj zagrizenega vrhovnega control-freak birokrata. What were you thinking? Shootme
administrator / Strelec.si
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od admin - 26-02-2016, 07:03



Uporabnikov, ki berejo to temo: 10 Gost(ov)