Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(30-03-2016, 10:53)Raccoon Napisal: Bolj ali manj je jasno, kdo je kriv za to, da se je Bruseljski Molenbeek spremenil v valilnico teroristov. Politiki seveda ne bodo nikoli priznali svoje krivde. Žalostno pa je, da tukaj ne gre samo za priznanje krivde, temveč je več kot očitno, da trenutno enostavno ne poznajo poti iz dreka, ki so si ga sami zakuhali.

Nesposobneža vedno spoznaš po tem, da išče krivdo za svoj neuspeh pri drugih. Lastniki orožja so iz tega zornega kota več kot primerna populacija nad katero se lahko razbesniš v svoji nemoči in totalni odsotnosti vizije kako reševati resnične probleme. 

Super je ta 'dzihadistični' Molebeek v Bruslju , si predstavljaš kako bi pametovali če bi bil na kaki Atenski četrti ali Ljubljanskih fuzinah sigurno bi razmisljali o kaki okupacijski upravi

Citat:Matjaz43
Mato, se popolnoma strinjam s tabo, kot se tudi strinjam s tvojimi navedbami, da bi nas tale mafija rada razorožila in slekla do golega in nam vzela vse pravice in svoboščine. Ampak rad bi tole slišal iz njihovi ust. Že leta 2004 sem bil evroskeptik, sem pa po bruseljski zaslugi vsako leto še bolj.

Treba se je zavedat ,da je večji del problema kot sam Bruselj ,lokalen , politiki stalno izrabljajo pretvezo Bruseljskih 'navodil' za udejanjanje agende svojih stricov iz ozadja.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od mr.T - 30-03-2016, 12:03



Uporabnikov, ki berejo to temo: 24 Gost(ov)