Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(13-06-2016, 11:16)Bacekjon Napisal: OK, Slovenija se je spet lakajsko priklonila do tal in polizala rit gospodarjem v Bruslju, saj je pred dnevi na sestanku ministrov glasovala ZA spremebo zakonodaje. Dobro, naj gredo v rit, če jo že itak ližejo, tole si bomo dobro zapomnili za naslednje volitve. Ne samo jaz, ampak tudi moja širša družina in prijatelji, ki sicer niso lastniki orožja, so pa volilci, ki znajo razmišljat s svojo glavo.

Tule je seznam slovenskih EU poslancev, ki jim lahko pišete, saj se bo zdaj končna odločitev sprejemala v EU parlamentu (njihovi email naslovi so tudi tam):
http://www.europarl.si/sl/poslanci/slove..._2014.html


Ne bo vam vzelo veliko časa, le par minut, da jim napištete email: Vljudno jih prosite, naj vam razložijo, kako bodo glasovali in kakšno je njihovo stališče do EU spremembe orožne zakonodaje, ki NE prizadane kriminalcev in teroristov, temveč zgolj legalne uporabnike, zato nima nikakršnega vpliva na večjo varnost.

Če še niste podpisali peticije, jo podpišite, manjka še 173.000 do 500.000
https://www.change.org/p/council-of-the-...-ownership

Recite tudi svojim prijateljem naj podpišejo peticijo. Ter jim seveda nujno razložite, kam EU pes v resnici moli taco, drugače si bodo mislili, da le po otroško jokate, ker vam hočejo vzeti vašo igračko...

koliko nas uporablja twiter? vsi razen enega imajo twiter kar menim, da je boljsi pristop kot pa email. Say so tweet-i javni in se jim ni mozno izogniti :)
jim napisem vrasanje na tweet zvecer potem pa tisti, ki ga uporablate likajte in delite dalje  Whistle
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od red_mamba - 13-06-2016, 11:47



Uporabnikov, ki berejo to temo: 5 Gost(ov)