Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(09-07-2017, 22:11)goranzivec Napisal: Ni čisto res. Če je b4 ali b7, vendar gre v originalu za avtomatsko orožje, ki je bilo predelano na semi-auto, potem gre v kategorijo A! Če pa je v osnovi polavtomatsko, potem pa gre v A samo, če ima nabojnik večji kot 10 (oziroma 20 če kratkocevno).
Po direktivi torej ni avtomatizma, da bi ves B4 ali ves B7 šel v A.

Po direktivi tudi za C1 in C2 ni potreben nabavc , samo priglasitev (kot pri nas za močnejšo zračko ali črni smodnik) , pa ne portdilo panožne zveze ,pa niso prepovedani najtvižni pa dušilci pa ni izpitov in licenc za reloading ,prav tako ne tečajev rokovanja z orožjem  etc še kup robe......

Full preveč si glave belite z B4/B7

Citat:Demokracije ni...

V Evropi praktično do začetka devedsetih ,ni bilo kaj dost demokracije čeprav razni po novem bogaboječi ex-partijci radi pripovedujejo pravljice o demokraciji , v Franciji in italiji so imeli plačano opozijo in navidezne opozicijske stranke kot jih imajo zdaj v Rusiji praktično našemljen enopartijski sistem , Grčija ,Portugalska,Španija so bile vojaške diktature , Velika Britanijia nikoli ni dost dala na demokracijo , tako da so se razni demokratični experimenti odvijali samo v relatvno nepomebnih državah ter napol v Zahodni Nemčiji pa še tu so imeli Ameri roko nad 'demokracijo' praktično do združitve.

Trenutno je sistem praktično po celi evropi enopartijski , z navidezno opozicijo in instant novimi (svežimi) obrazi za vsake volitve.

[Image: giphy.gif]
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od mr.T - 09-07-2017, 23:57



Uporabnikov, ki berejo to temo: 24 Gost(ov)