Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(20-07-2017, 07:45)gg Napisal: Tako navodilo so Koroske UE dobile ze pred sprejetjem zakona o sportu in so ga ze hotle izvajat. Sreca, jih je po slabem mescu "kreganja" srecala pamet in so spravli zadeve pravilno skoz.

Vseeno se mi zdi, da je 2-3 leta pretirana cifra. Recimo vozniske so se danes veljavne navadne knjizice, potni listi tudi niso bli neveljavni cez noc itd.
To kar si spravil skozi je kak nabavc pa vpis a to nima veze z veljavnostjo OL v prihodnje.


Vozniške so dobile ekstra podaljšek ker tudi ostale države EU še niso končale svojega procesa (slovenija je kot vedno bolj papeška od papeža prva skočila na nove vozniške pa pasoše pa še kaj pa saj se spomnimo kako fine posle so si obetal razni Mirage in co), a to tudi zato ker prizadanejo ogromno folka prinesejo pa nič podobno z potnimi listi . Pri teh naših OL ni za računat enako .
Eu direktiva je skrajšala veljavnost , za uvedbo imajo države 16mesecev časa od dneva sprejetja uredbe  ,potem pa je samo od piscev Zoro odvisno če in koliko bo dolgo prehodno obdobje ko potečejo obstoječi OL ,sumim da bo največ enako novi veljavnosti OL.

Pa čisto vseno a je 1 leto ,3 leta ali 5 če potem gre vse na posestnega , pa konec reloada  pa še kaj. Pa saj ti itak ne nuca nič če nimaš kaj streljat potem je še posesten preveč.

Rekreatvni strelci ? sveda ti so glavni cilj čisto vseh ukrepov , tudi na MNZ tako gledajo že brez EU direktive , da je teba te spravit iz OL na posetne ali še raje čisto iz posesti orožja , češ naj si raje kupijo lopar .
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od mr.T - 20-07-2017, 15:16



Uporabnikov, ki berejo to temo: 12 Gost(ov)