Ocena teme:
  • 1 Glas(ov) - 1 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razglasitev in podelitev glavne nagrade Lige Rex Zero 1
#29
Mislim, da je nedopustno, da se takole kritizira strelo...ni njegova krivda, če je nekdo pač na dopustu in ni šel odstreljat tekem, nekdo drug, ki jemlje tekmovanje bolj resno, pa si vzame čas in gre odstreljat manjkajočo tekmo pred posebno komisijo.

Prav tako strele Evropska komisija ni nič vprašala za mnenje, je kar se lotila predlogov za spremembo zakonodaje in pač njemu ni preostalo drugega, kot da namesto dolgocevne polavtomatke po načelu ažurnosti, fleksibilnosti in ekonomičnosti raje kot nagrado predvidi kratkoceven izdelek.

Vse ostalo so v veliki meri nastolcevanja zavistnežev in ljubosumnežev ki nikoli ne bodo sposobni organizirati lige kot jo strela, voditi strelske zveze (za nekatere je celo sporna kratica imena zveze, sapralot!) kot jo on, niti biti tako dober strelec, kot je on.

Prepričan sem, da ima strela mnogo pametnejšega dela kot se ukvarjati z zavistneži na forumu...

(16-12-2016, 13:04)jagdsport Napisal: možakar ima termine na strelišču in ne moreš verjet eni gredo samo streljat in se lepo imet .jih ne zanima organizator,niti nagrada, še manj pa uvrstitev.moje izkušnje.     samo orožje, strelivo in oni.tako da verjemite da ne delajo to zarad njega (mujo in haso z terminom isti udeleženci in denar ).vem da je ipsc kraljica strelstva ampak niso vsi za to.pa brez zamere  lpm

Pravilno razmišljaš! Ipsc je kraljica strelstva in noč je kraljica teme, kot poje Sebastjan.

Vsakemu svoje!


Prispevkov v tej temi
RE: Razglasitev in podelitev glavne nagrade Lige Rex Zero 1 - od Ales - 16-12-2016, 13:05



Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)