Ocena teme:
  • 1 Glas(ov) - 1 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razglasitev in podelitev glavne nagrade Lige Rex Zero 1
#91
(25-12-2016, 19:43)admin Napisal: Naj še jaz dodam par besed, če me že Sandi poziva... :)

Mislim da je cela kolobocija naredila precej škode strelstvu in mi je žal da se končuje s slabo voljo na vseh straneh.

Kot administrator želim ohraniti karseda nepristransko vlogo, zato se na tem mestu res ne bi postavljal na nobeno stran, čeprav imam o zapletu svoje mnenje in ga lahko delim z vsakim posebej. Do zdaj sem vedno poslušal očitke s te ali one strani, da koga favoriziram, zato se ne želim vpletati v tovrstne spore.

Zaradi tega ne bom igral nekega razsodnika in omejeval pisanja na forumu zaradi slabih izkušenj uporabnikov foruma, ne glede na to ali se strinjam ali ne. Podobne težave so nekateri tekmovalci imeli že v preteklosti z enim od organizatorjev tekem in prav tako nisem želel igrati sodnika, pa se je zadeva uredila sama od sebe.

Konec koncev lahko vsak bralec foruma prebere tako vabila, kot tudi takšne kritike in se ob tem sam odloči kje bo preživel svoj čas na strelišču.

Ob tem naj pripomnim in toplo svetujem da se ob takšnih sporih ne začenja omenjati raznih davkarjev in podobnih vampirjev, saj to še nikoli ni prineslo ničesar dobrega. Prosim da takšne zle misli zadržite zase v dobro strelstva pri nas.

Vesel Božič vsem. ;)

Jaz pa mislim vaša svetost, da pa s tem odgovorom le niste ohranili karseda željene nepristranske uloge in ste se nehote postavili na Strelino stran...kajti zadnji vaš stavek, prosim da takšne zle misli zadržite zase v dobro strelstva pri nas, to več kot očitno po mojem mnenju dokazuje... če negdo počne kar počne desetljetje  to nikakor ni v dobro strelstva in bo s tem sigurno nadaljeval, zato se mi zdi še kako pomembno ne le omenjat ampak zadevo kar predat ustreznim ustanovam... Hand


Prispevkov v tej temi
RE: Razglasitev in podelitev glavne nagrade Lige Rex Zero 1 - od jabolko - 27-12-2016, 01:29



Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)