Ocena teme:
  • 1 Glas(ov) - 1 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razglasitev in podelitev glavne nagrade Lige Rex Zero 1
(27-12-2016, 15:21)strela Napisal: .. z manj obrekovanja moje eminence.

po petih straneh kokodakanja je njegova eminenca, gospod strela, še vedno v temi. Njemu ni jasno da če razpišeš ligo in obljubiš nagrado, potem ne smeš sredi lige spreminjat razpis, kakor ti sede, niti poneverjat rezultate kakor ti paše. Njemu tudi ni jasno da ne moreš narediti "komisijske" tekme za enega tekmovalca, če to ni bilo prej zmenjeno. Hkrati bi moral tudi omogočit eno "komisijsko" ponavljanje rezultata tudi vse ostalim. Ampak to je njegovi eminenci že višja matematika.
Strela je tak kot je, ni prvič spremenil in zmutil razpisov, pa tudi zadnjič več kot očino ne. Kdor gre k njemu pač sprejme in podpira njegovo nategovanje. Takih pacientov očitno ne zmanjka.
Brata Zarnik... hja, dokler so take afere fasali drugi (raznorazne zgodbe o več oddanih tarčah, pa zimskih gumah, pralnih strojih, pohanih piškah, vikend paketih v toplicah in tako naprej) sta bila tiho kot ritke. Ali sta takrat rekla, "favl, ne bomo podpireali tega nateguna, vrati pare" ?!? Seveda ne. Saj se to dogaja drugim, onadva pa sta še naprej lepo pridno hodila na tekmo. Za 30€ in lepo zapečenega pujske. Aha, zdej sta pa onadva fasala tak prijazen nateg po strelino je pa jok in stok. Jebemumater, a se delata budale iz sebe ali iz vseh ostalih?

Vsi skup si zaslužite drug drugega.
Stane vse vidi, Stane vse ve...


Prispevkov v tej temi
RE: Razglasitev in podelitev glavne nagrade Lige Rex Zero 1 - od S.Vizec - 27-12-2016, 17:16



Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)