Ocena teme:
  • 1 Glas(ov) - 1 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razglasitev in podelitev glavne nagrade Lige Rex Zero 1
Ma kdo se sprenaveda, v mojih postih sem sem lepo vse razložil, nihče ni spreminjal pravil samo to, da g. Kržič odstreljal dodatni krog, kar je bilo potrjeno z večino. datni krog je ostreljal v enakih določenih disciplinah kot Zarnik, ki je prejel zlato medaljo, drugo mesto Marko in tretje Matic, Kržič je ostal brez medalje štel se mu je samo dosežen rezultat, in kaj naj bi bilo tukaj spornega.
Tole vaše seštevanje in odštevanje se mi zdi popolnoma odveč, je pa pohvale uredno, da se je vsaj nekdo spomnil.
Poglej Sandi tukaj se gremo kot bi v tej ligi tekmoval samo Zarnik, tudi ostali so bili udeleženi, in nikomur ni bila storjena krivica samo Zarniku??V končnih objavljenih rezultatih sem navedel po točkah, ki so obveljale in se rangira kot zmaga, tukaj je namreč samo sporno naknadno streljanje.
V primeru, da Kržič ne bi izpustil 5, kroga bi bil vseeno zmagovalec po vsej logiki, sedaj me obsojate ker sem kot organizator lige dovolil naknadno streljanje.Zarnik ve, da je bil Kržič že na začetku favorit brez mojega upliva, to je tudi sam potrdil in je igral igro na to, da hoče isedaj isilitii zmago.
Osebno sem mu izrazil, da je izbran za strelca leta 2016 pa nisem požel lepe besede, včasih je potrebno sprejet tudi poraz, kar se je verjetno v vaši strelski kareieri zgodilo tudi vam. Sandi op. ker sem malo predolg, pa brez zamere.lp


Prispevkov v tej temi
RE: Razglasitev in podelitev glavne nagrade Lige Rex Zero 1 - od strela - 27-12-2016, 21:35



Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)