Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[split] Zbiranje prednaročil/Uvoz iz ZDA
#12
(17-10-2017, 06:13)Kristian Napisal:
(16-10-2017, 22:44)TataKo4 Napisal: ( nevem kje si slisal) da je neki oh in sploh narobe s Rugermi? Na nobenemu forumu ( tujemu) ne zasledim kakih hudih napak,sploh okol cevi da niso tocne pa nekaj okol pregretja itd. ,pa kje preberete take cence  :)))) in sploh pravzaprav je ena najbolj prodanih, tak da ne vem kje so kaki problemi okol cevi in ostalega????
Je mogoce prilepit kak link ali so samo besede bolj kot ne iz fousije ;)

 Ali si samo ignoranten do amena ali pa odkrito lažeš... edini "tuji" forum, ki v tej temi karkoli šteje je Sniper's Hide. Zakaj? Zato ker v Ameriki že nekaj let laufa Precision Rifle Series tekem, praktičnega streljanja in ker se s tem ukvarja več ljudi kot je pri nas ob nedeljah jedcev goveje župe.
Kot ti je napisal mr.T imaš 35 strani foruma o tegobah PRS. NAvdušenje na začetku - kako da ne, saj je bila prva taka puška za entry level tekmovanje - pa precej slabe volje koj, ko je prišla ljudem v roke in so jo začeli uporabljati. Ruger je z Gen.2 popravil nekaj najbolj v nebo vpijočih felerjev, ampak to je še zmeraj bađet kos - vsaj v USA.
In ja, seveda se prodaja, prva je na trgu, imela ceno 900$, zakaj se ne bi. Na forumu boš prebral komentarje večine uporabnikov, ki pravijo ja, čisto OK za dano ceno.  In kot že pravimo, če je ta cena na začetku 900$, (BTW na  današnji dan je cena 1.190$) boš pač zamenjal cev, handguard, sprožilec in zapah zložljivega kopita. Vsaj to večina navaja kot najbolj nujne zamenjave, preden puška začne streljat vsaj približno sprejemljivo. KEr fabriška na vseh testih dosega povprečne grupe okoli 0,9-1,0moa...

Zdej pa na to daj slovensko/evropsko ceno 2.190€ (@ Proarmis) pa se vprašaj ali je to res še zmeraj tako super-in-oh-in-sploh puška.

Ola .... sam malo, nekaj bi pa vseeno samo uprasal.....kdo od vas (kao) strokovnjakov za Ruger ki jo toliko serjeste je sploh Posesor oz. Imetnik tele puske. ?????
Sam tolko,a jo kdo ma ::) za tele trditve ,,,,,, pol smo koncali debato! :)))))))
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zbiranje prednaročil/Uvoz iz ZDA - od TataKo4 - 17-10-2017, 06:44



Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)