Ocena teme:
  • 1 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grobo ležišče naboja
#21
Ali to pomeni,da naj se ti ukvarjas s tipkovnico se s cim drugim kot so kompenzatorji ( med premori pornografije)?
Resno - ali po 5-8 k strelov krogle nosi postrani, upade natacnost nad 2 MOA?
Odgovori
#22
Ja to se je zgodilo na hecklerjih SL8 čist na vseh ki jih fantje imajo in so dale tolk skozi so šle cevi čeprav so nekateri teško verjeli in so obletavali razne puškarje ki so reševali zadeve brez uspeha pomagala je menjava cevi...kroglo enostavno prevrača,kotali po poti do tarče...verjetno pa bo tvojo, ko bo bo pa prevračalo že po cevi al pa boš vsaj tako diagnozo postavu glede na dozdajšnje komentarje... X_X
Odgovori
#23
Lahko greš po principu, da če se sprostiš in ne stiskaš, bo manj bolelo, lahko pa zajahaš prodajalca in mu toliko časa piješ kri na vse možne pravne načine, da ti ali popravi napako (seveda po odpravi napake ti pripada odškodnina zaradi zmanjšane vrednosti orožja), ali zamenja orožje z novim ali pa vrne kupnino.
Odgovori
#24
Hvala vsem za mnenja. Z uvoznikom/prodajalcem dobro sodelujeva in lahko samo pohvalim njegovo delo, zato pričakujem, da tudi z uveljavljanjem reklamacije in odpravo napake ne bi smelo biti težav.
Odgovori
#25
Pozdravljeni!

Sporočam vam, da so v Hera GmbH Germany cev takoj zamenjali z brezhibno izdelanim novejšim modelom cevi, ter dodali še nekaj bonbončkov, kot so nov pokrov odprtine za izmet tulcev, dva nabojnika in gumijaste zaščite kopiščka. Skratka, vse pohvale proizvajalcu, kot tudi uvozniku!
Odgovori
#26
Hvala, da si napisal kako se je stvar resila.
Odgovori
#27
Super! Večina drugih bi nezadovoljno in tiho naprej upoabljala kos...
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: