Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[split] 13.6.2015 - Tekmovanje F-Class HotRange Precision
#1
ej, ekipa sej nočem nobenemu nč slabega, ampak tole pa res ne koristi nikomur. V soboto 13.6. je tekma za F-class /  BL na Baču, druga F - Class pa na Mačkovcu. A se res ne zmorete dogovorit med sabo?
Odgovori
#2
Pozdravljen Kristan,


kaj misliš kdo je na datum 13.06.2015 prvi razpisal tekmo na Mačkovcu ? Preberi razpis F-klas tekem v letošnjem letu , ki je bil objavljen v začetku /05.01.2015 / leta pa ti bo jasno ,kdo se ne more dogovorit in kdo vsako leto razpiše na že razpisan datum tekmo . Zate ne vem ,sam sem si rezerviral datum in tekmo že v Januarju. Nekateri pač ne morejo iz svoje kože. Naša tekma bo in to upam v lepem vremenu in vzdušju . Na Baču pa tekma ni v F-klasi , ker ni po pravilih F-klase in ne na tarčah F-klase.


Upam ,da sem ti pomagal .


LP Boro:-D
Odgovori
#3
Boro tebi v vednost..strelsko društvo ostrostrelec nima nobene pogodbe o skupnem sodelovanju z OZVVS Ljubljana zato ne blefiraj na to sem te že večkrat opozoril, pa se očitno ne oziraš na to. Kriješ se pod strelsko sekcijo OZVVS, ki jo sploh ni v registru, tvoja formalnost je samo na papirju nekega zapisnika, ki je overjen z tvojim podpisom, žal sem bil prisoten na letni skupščini, pa še sam verjetno nisi vedel, da je bila drugače bi prišel po dodeljeno plaketo..zakaj že???


lp
Odgovori
#4
Pri vsem tem me resno prime da bi raje tekmoval v balinanju.
Odgovori
#5
Ne želim zmotit te debate, zdi se mi (100%) da so 13. 6. na Počku - Baču tudi "odprta vrata SV" in da je strelišče Bač rezervirano tudi za to, tako da bo gneča in mešanje več aktivnosti na istem prostoru "izziv" za vse skupaj...
Odgovori
#6
Boris Zafran,

ne vem kaj si delal na zboru OZVVS ker nisi bil vabljen in tudi nisi član OZVVS Ljubljana.  Očitno te je motilo to ,da letos niso nasedli na tvoje pripovedi in laži ter  ti preko ZVVS dodelili 40 terminov , čeprav sploh nisi bil član veteranske organizacije.To pomeni ,da si se lažno predstavljal .Upam ,da veš kaj pomeni lažno predstavljanje.

Plaketo za strelstvo sem dobil naknadno in sicer za delo v športni sekciji OZVVS /tisti ,ki po tvoje ne obstaja /.

Od sedaj naprej bom vse tebe vprašal in prosil za dovoljenje ker očitno več veš kot jaz in osteli. Naslednje leto bomo prosili za več terminov ,tako ,da boš lahko še več pisal in se izmišljeval .

Konec koncev ,če tebe in tebi podobnih nebi bilo , bi strelstvo z lahkoto napredovalo in se razvijalo . Tako pa moramo dokazovati bralcem ,da si stvari zmišljuješ  in blatiš samo z namenom povečati svojo vrednost in pridobiti naklonjenost odgovornih na MORS-u . Na vso srečo so se stvari letos spremenile na bolje in če bo šlo tako naprej bomo tisti ,ki imamo radi ta šport lahko streljali brez omejitev nekaterih priviligiranih /nekateri so si priborili tudi istočasno več terminov na različnih streliščih tako ,da so  imeli večji obisk na svoji tekmi /.

Zadnjič mi  nisi odgovoril / očitno ti moja vprašanja niso bila všeč / kar mi mnogo pove /upam tudi drugim mislečim kolegom / tako ,da bi ti postavil še eno nagradno vprašanje : pod katero organizacijo si pa ti dobil termine ? Veteran nisi  /razen če si nisi ustanovil svoje zveze -kot nekateri drugi / v MORS-u ne delaš .......

V vednost ,ker očitno še vedno sanjaš :sekcije so sekcije in ne klubi , ki se registrirajo na UE . Ta papir ,ki ga omenjaš z mojim podpisom bi rad videl-ker ti veš ,da obstaja mi povej kje .
Na koncu te prijateljsko prosim ,da me nehaš diskreditirat po forumu  z tvojimi lažmi in izmišljotinami . V nasprotnem slučaju bom kaj napisal o tebi in tvoji poštenosti . Verjemi mi ,da se po tem ne boš nikoli več oglašal po forumu .


Boro:-D
Odgovori
#7
zanimiv profil ocenjevalcev strele... partijski dekret, klubska pripadnost ali samo alter ego?

;)

   
Odgovori
#8
(10-06-2015, 10:08)Kristian Napisal: zanimiv profil ocenjevalcev strele... partijski dekret, klubska pripadnost ali samo alter ego?

;)

Nič od partije, niti pripadnosti.
Kot zanimivost si lahko ogledaš še moj "ugled". ;)
administrator / Strelec.si
Odgovori
#9
(10-06-2015, 10:15)admin Napisal: Nič od partije, niti pripadnosti.
Kot zanimivost si lahko ogledaš še moj "ugled". ;)

lej, lej, očitno imaš novega najboljšega prjatla ? No pa izgleda sem se ga tudi jaz nalezel. Izlgeda, da je res padel partijski dekret ?!? ;)
Odgovori
#10
(09-06-2015, 14:40)Boro Napisal: Pozdravljen Kristan,


 Na Baču pa tekma ni v F-klasi , ker ni po pravilih F-klase in ne na tarčah F-klase.


Upam ,da sem ti pomagal .


LP Boro:-D

Oprosti mojster Boro, ampak pozabil si dodati, da tudi tisto na Mačkovcu ni dirka v skladu s F CLASS pravilnikom Think !


LP
"Fear of weapons is a sign of retarded sexual and emotional maturity"    Sigmund Freud
Odgovori
#11
Tud streljanje z fiksnim zadnjim naslonom ni pa to ni ovira, da ne bi d(i)rkal...

Tole zajebavanje okol katera izvedba prilagojenega programa je manj prilagojena je povsem brezvezna in brezpredmetna. Obe tekmovanji bosta živeli ali pa umrli predvsem zaradi izvedbe in ne zaradi napisanega...
Odgovori
#12
Vsem ostalim se opravičujem...v vednost g.Ličini

Pod prvo...sem član ZVVS in OZVVS od samega začetka delovanja, glede povabila na letno skupščino sem bil povabljen s strani predsednika ZVVS G.Ladislava Lipiča in ostalih organizacil (ZSČ).
Pod drugo...glede dodeljenih terminov ZVVS dobili smo skupaj nekaj terminov, ki si jih lastiš po svoji volji brez dogovora kar lepo piše, da se jih delimo, ti si jih kar v naprej razpisal???
Termini, ki so dodeljeni s strani ZVVS je določeno, da se izvajajo brezplačno to pomeni, da tekmovalci ne plačujejo pristopnine na tekmovanju, o tem si bil seznanjen ali si pa spregledal v tvojo korist ko si tako, pošten mene pa daješ na laž...hudo, hudo naj tekmovalci malo zvejo kako je Boro pošten.(včasih moraš poseči tudi v lastni žep)
Pod tretje...jaz nikomur ne lobiram, tem več sodelujemo, in nimam nič proti ostalim pokajte kolikor je vas volja,Boro kjer koli se ti pojaviš so vedno problemi na strelišču, naprimer navedel bi samo štajersko pa ti bo vse jasno.
Glede naših aktivnosti in razvoja na področju športnega streljanja te naj ne skrbi, v letošnjem letu bo kar nekaj novitet, ki jih boš lahko zasledil tudi na forumu.
Povedal bi ti samo še par besed....igraj po pravilih, čas bi bil že, da kakšno odgovornost prevzameš nase.

športni pozdrav...
Odgovori
#13
(11-06-2015, 11:14)strela Napisal: Termini, ki so dodeljeni s strani ZVVS je določeno, da se izvajajo brezplačno to pomeni, da tekmovalci ne plačujejo pristopnine na tekmovanju, o tem si bil seznanjen ali si pa spregledal v tvojo korist ko si tako, pošten mene pa daješ na laž...hudo, hudo naj tekmovalci malo zvejo kako je Boro pošten.(včasih moraš poseči tudi v lastni žep)


A to pomeni, da se na tvojih tekmah strelja zastonj, brez pristopnine?
Lp  Clap
Odgovori
#14
Turist...bil sem pripravljen na to uprašanje, moj odgovor na to je sledeč..nisem še prišel na vrsto glede uporabe terminov, ki jih je dodelila organizacija OZVVS, ko bom se javim sedaj pa koristim plačljive termine SV.lp
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)