Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zadrzki javnega reda.
#21
Super, hvala za odgovore.
@admin Ne to je moj edini "greh"  :-D Me pa še vseeno zanima, če je moj prekršek zadosten razlog da padem na zanesljivosti?
@357 Vem, vprašal sem če ima kdo izkušnje ali pozna nekoga z podobnim primerom, ter kako so se stvari za njega razpletle.  :-D

Lp
Odgovori
#22
Na zanesljivosti boš padel, če imaš v kartoteki bleščečo zgodovino stvari zaradi substanc (npr. alkohola). Glede na nekatere pijančke, ki posedujejo orožje, si statistično verjetno kar na varnem kar se tega tiče.
Odgovori
#23
Poznam primer, ko so enega dobili z jointom, po par letih pa je zaprosil za nabavno. Je dobil nazaj zavrnjeno zaradi varnostnega zadržka, ampak je potem šel tja na zagovor (se lahko zagovarjaš, če zavrnejo), je rekel da ne kadi več in so mu potem odobrili.
Odgovori
#24
to je spet ena tistih bolj samovoljnih zadev birokrata, ki je verjetno potem ni mogel utemeljit dovolj zakonsko in je zadeva šla naprej.... samo hrabro naprej, če le ni nekega hudega prekrška ali kaznivega dejanja odzadi... četudi pride v prvo negativno so možne pritožbe itd.
Odgovori
#25
Če že dajemo primere zagovorov. Kolega je moral ob zaprositvi za nabavo prvega kosa na zagovor, ker se je "po hosti sprehajal z nekom, ki nosi orožje". Popisali so naju na poti na strelišče. Kako so vedeli, da greva na strelišče? Z načelnikom sem bil zmenjen, da najavim streljanje. No, od takrat dalje ne najavljam več.
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)