Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelivo 22 l.r za ISSC MK 22
#1
Zanima me katero stelivo uparabljate na omenjenih puškah(tisti ki jih imate)?Danes sem namreč probaval Federal value pack 525 rouds oplaščeni,pa mi ni kaj všeč,zgleda da so bolj trdi in od cca 300 kom jih je kar 7-10 kom. zatajio.Videlo se je da je igla udarila in kot zgleda premalo.zanima me vaše mnenje i izkušnje.Hvala za odgovor.
Odgovori
#2
Tudi sam jo imam cc 4 mesce in gelede na to, da na okvirjih piše 22LR HV sem nabavil Blazer 525 value pack, ter jo požgal brez problema. Pri naslednjem pokanju nisem imel nič drugega doma kot SK rifle match , Eley (zelene) , Geco rifle in tudi te pokal brez problema .S ciklanjem nisem imel težav ne pri HV kot tudi navadnih nabojih. Sedaj ne kupujem več HV streliva , trenutno pokam TopShot (varnost Maribor) in ga zaenkrat ne mislim menjat. Sem sprobal tudi 500 kom Remingtona ,odsvetujem, vsak naboj poči drugače in nese po svoje. Po cc 3500 kom puškica deluje in nimam kaj pripomnit, razen , da si moreš za čiščenje čas vzet. Sem pa odstranil vzvod kateri onemogoča sprožitev brez okvirja ,sedaj se nabojniki lažje menjajo ( ne rabiš tolk sile za potisnit v puško)
Odgovori
#3
Pri MK orožju, ki za repetiranje zahteva HV strelivo, je velikokrat problem teža krogle, saj je na voljo tudi HV strelivo s kroglami, lažjimi od "standardnih" 40 gr. Meni pištola pogosto ni repetirala s HVjem 36gr, je pa vedno delovala z navadnim 40gr, tako da je teža krogle tudi zelo omembna za delovanje MK polavtomatov.
Pa če sem kdaj imel z MKjem kakšen missfire (naboj ni vžgal) je bilo to vedno pozimi, ko je medenina trša.
Better be judged by twelve than carried by six
Gun Control is the comforting lies that people tell themselves in order to deal with media induced hoplophobia.
Odgovori
#4
Zaradi ne vžiga naboja ne vem ali je kriva zima ali so federal nasploh trdi.zadnjič sem nabavil fiochi match in dela normalno teža krogle 40 gr.normalno dela tudi z neoplaščenimi kroglami.
Odgovori
#5
Nabavil TopShot od varnost Maribor in morem rečt dela kot urca brez zastoja.
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)