Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pa še iz Francije
#61
(18-10-2019, 08:19)dani_79 Napisal: Zdaj pa se enkrat preberi kaj ne delate pa mal razmisli kaj si napisal

P.s tud jaz nisem gay
Parad ponosa heteroseksualcev še nisem zasledil.
Odgovori
#62
A bi jo moral? Kaj bo drugace ce je ali ni? Zakaj te moti ce je nekdo ponosen? Bodi se ti... Nihce ti ne brani. Kaj imas ti vec ali manj ce je nekdo ponosen na nekaj? Kako te to dol tisi?
Odgovori
#63
Zakaj moraš svojo iztirjeno spolno usmeritev propagirati celemu svetu in jo na paradah opravičevati? Imaš nekje zadaj v možganih občutek, da je mogoče res nekaj narobe s tabo in bi na vsak način rad, da okolica tvoja opravičevanja in razlaganja sprejme?
Odgovori
#64
Kdo bi vedel kaj jih v to zene. Mene samo zanima zakaj bi me spolna usmerjenost ali kakrsnakoli druga usmerjenost nekoga motila? Jaz ne vidim da imam kaj manj ce geji vsak dan na presercu paradirajo... Ti imas?
Odgovori
#65
(18-10-2019, 08:17)matjaz43 Napisal:
(18-10-2019, 07:56)dani_79 Napisal: In zakaj bi koga to motilo? Ne razumem... Se bojis da bos zaradi njihove propagande postal gay? Razmisljas o tem da si mogoce gay?
A normalni, heteroseksialci tut furamo parade ponosa? V smislu, da smo ponosni, ker smo heteroseksualci? Ali še bolje, da smo ponosni, ker nismo pedri? Ne, normalni ljudje, ki imamo te stvari pošlihtane, se s svojimi posteljnimi dejavnostimi ne mečemo ven in razglašamo celemu sveti kako in kaj. In še odgovor na tvoje vprašanje: ne, nisem peder in tudi ne bom in ne kvari mi prebave.

Ti nisi manjšina, da bi moral opozarjati kako ti kršijo pravice etc. Sicer se mi zdi, da se je percepcija istospolno usmerjenih precej izboljšala a še vedno se zgodi, da v kakšnih bolj zahojenih okoljih koga pretepejo ali šikanirajo.

Lej, jaz bi tudi lahko rekel, da na javni TV posiljujejo z narodnozabavno glasbo pa me ne, ker me to ne zanima in tega ne gledam. Iz enakega razloga me LGBT skupnost ne 'posiljuje', ker me to ne zanima. Posiljevanje je, če nekdo rine vate ali pa te javno obtožuje umora, ker si splavil oplojeno jajčece ipd. Ni posiljevanje, če se otrokom pove, da obstajajo družine z dvema mamama ali očetoma ali kakorkoli se jih imenuje, ker te dejansko obstajajo. Posiljevanje bi bilo, če bi nekdo otroke prepričeval, da so edino takšne družine tiste prave.

Kaže, da bi morali odpreti posebno temo o grožnjah, ki jih za občutljivo strelsko srenjo predstavljajo nadležni LGBT-ji, ki so samo stopničko pod 'invazijo' iz afro-azije  Cool
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
Odgovori
#66
Ne trolaj in spreminjaj teme ker nima smisla in ker je to (zakaj istospolniki MORAJO sebe propagirat in predstavljat kot žrtev in zakaj s tem iščejo POTRDITEV družbe da ni nič narobe z njimi) povsem druga tema, ki se bolj tiče psihologije in medicine kot pa politike.


Osnovna tema je o tem da del populacije in to ne majhen vsaj posredno podpira del populacije, ki je (verjetno potrebna točna klinična diagnoza ampak je nihče ni voljan postaviti) totalno zblojen za posledico ima to uvoz nove skupine, ki pa za razliko od domorodcev nima take strukture in so kakor je bilo prikazano v basni kune, ki se jih vabi v kurnik. Obe populaciji (se pravi zblojena in tista ki podpira) zaradi odsotnosti diagnoze in nesposobnosti samorefleksije krivita za to stanje tisti del populacije, ki je proti in/ali opozarja da kune ne sodijo v kurnik in da bi bilo dobro da bi kure nehale biti kure. 

Skratka situacija je presmešna:

Kure A hočejo uvozit oz. aktivno uvažajo kune
Kure B-M (ajd recimo) se s tem strinjajo
Kure M-Y boli kurac za kurnik in dogajanje ker se ukvarjajo z produciranjem jajc al kwa pa vem kaj
Kure Z majo (ne)srečo, da so pametne in imajo zgodovinski razgled in voljo (neumnost) da se bunijo oz. poizkušajo bunit proti aktivnostim ali pa se vsaj glasno pritožujejo

Kure A-M in del ostalih seveda ker so kune začele žret kure za to krivijo Kure Z in pravijo, da če kur Z ne bi bilo ali če kure Z ne bi imele zob kakor kune bi bil Kurnik prav lep plac al pa vsaj če bi dal del jajc kunam da bo vse kul in se bodo vse živalice imele rade.

Na koncu dneva je povsem ista situacija ne glede na to kera Kura si, dokler si v Kurniku s kunami boš nafukal in dlje kot bo to trajalo manj bo Kur.

Kaj je rešitev, ker se zgodovina ponavlja se bodo evolvirale Kure v Volkove in nato pač napisali novo basen v kateri ne bo Kurnika in Kur ter kune se bodo razbežale in potem se lahko gremo(do) nov Kurnik v stilu Orwellove farme.

BTDT...edina nejasnost je timing in čas...na katerem delajo pa druge živalice, ki trenutno furajo Kurnik in si želijo spremeniti, da bi se zgodovina ponovila (beri imajo ideje o križanju Kur in kun, da bi ratalo neki drugega bolj primernega -> ampak ta basen je za drugič, ker ima dovolj udeležencev na tem forumu že z razumevanjem osnovne Kurnik dinamike hude težave).
Odgovori
#67
A to se vse v Franciji dogaja  Eek
Ljubezen in sovraštvo, sovraštvo in ljubezen, vse sem preživel. Vendar ni tega ostalo v meni niti sled, ostal sem enak.
(Heine, Heinrich, 1797-1856)
Nisem lep - imam pa revmo
Odgovori
#68
(18-10-2019, 08:30)dani_79 Napisal: A bi jo moral? Kaj bo drugace ce je ali ni? Zakaj te moti ce je nekdo ponosen? Bodi se ti... Nihce ti ne brani. Kaj imas ti vec ali manj ce je nekdo ponosen na nekaj? Kako te to dol tisi?


To da se v vrtcu bere "Peter ima dva očka" in da se razlaga, kako je OK za fantka da se obleče kot punčka in da v vrtcu visi "LGBT prijazno" me moti zato, ker s tem v našem okolju normaliziraš deviantna obnašanja in prakse. Da se triletnikom razlaga kako je vse to OK in normalno... ker ni.
S tem določeni skupini daš dovoljenje da z lobiranjem in propagando spreminjaš norme dokler te ne služijo tvoji agendi. Če te zaenkrat ne motijo geji in vegani  se je treba vprašat ali te bo motilo ko pridejo na plano muslimanske zahteve. Ne svinjini in alkoholu? Ženske morajo biti zakrite, tudi tiste ki so druge vere? Sojenje po šeriatskem pravu? Da je v skladu z njihovo vero, če se odrasli poročajo z 12 letnimi deklicami?

Vse to je kulturna invazija glede na lokalno populacijo, ki se ji zaradi neke jebene politično korektne slepote ne reče bobu bob. Oziroma če reče, postane desničarski skrajnež, islamofob, gejomrzec in vse podobno...
Odgovori
#69
Razlika je samo ta da so gayi med nami od zmeraj in niso sem prisli..niso se priucili bit gayi ampak gayi so... Ce janez ni lujza cez vas za roko drzal se ne pomeni da mu na pasi ni orglice igral... Pa je glih tako vsa vas to vedela... Pa zarad tega ni blo takrat ali pa danes vec ali manj gejev... Kaj od tebe/vas zahtevajo gayi da imas ti manj? Ne smes jest mesa ali moras ti ali tvoja kako ruto nosit? Jaz pac med muslimani ali vegani in gayi ne vidim povezave razumem pa strahove ki jih projecirate ceprav se nisem nikjer zasledil da bi gayi zahtevali da smo tudi ostali gayi.
Odgovori
#70
Strahove? Zopet trolaš oz. še kar naprej? Očitno je tema iz nekega razloga zelo občutljiva zate.
Odgovori
#71
Zakaj sodelujes ce tebi ni?
Odgovori
#72
Ker je originalna nit te teme druga kot jo ti želiš predstavit oz. speljat na tvoje interesno področje.
Odgovori
#73
Jaz nobene niti ne predstavljam ampak sem odgovoril na zapise v temi, geyev pac nisem jaz prinesel v to temo... Niti ne vem od kje bi to bilo moje interesno podrocje. A to naj bi jaz zdaj ne te finte padal ali kaj? Lol
Odgovori
#74
Prinesel res ne, gojiš pa neke čudne simpatije do njih, jih zagovarjaš sploh pa njihovo delovanje v javnosti, kot so parade ponosa, šopanje malčkov z dvema fotrama ali dvema matkama in pranje glav tamalim, da je to neku čist normalnega.

Zanima me sam, kdaj bo ratalo in, da ima otrok tri ali več očetov in/ali mam, kdaj bodo družine iz enostarševske in dvastarševske prešaltale na tri in več starševske. Eni afroarabci že zdej prakticirajo več žena in posledično njihovi otroci živijo v večstarševskih družinah.
Odgovori
#75
Ce zivis v mantri kdor jih skup z nami ne tolce je za njih pol sigurno imas tak obcutek.
Odgovori
#76
(18-10-2019, 08:30)dani_79 Napisal: A bi jo moral? Kaj bo drugace ce je ali ni? Zakaj te moti ce je nekdo ponosen? Bodi se ti... Nihce ti ne brani. Kaj imas ti vec ali manj ce je nekdo ponosen na nekaj? Kako te to dol tisi?

Pedri paradirajo s parolami: "Ponosen gay", bla bla bla.
Če bi šel jst s parolo: "Ponosen straight", "Otrok ima očeta in mamo"

Dejmo se res zamislit vse naše main-stream medije: katera parada bi bila označena kot nestrpna?
Odgovori
#77
Smo zašli u "toplovod", sam še tole: tukaj je perfektno povedano.
https://www.youtube.com/watch?v=YP-8wz5sJRE
Odgovori
#78
Sami antropologi in psihoanalitiki množic. Sem mislil, da sem zgrešil forum. Adminu predlagam, da zaklene temo, ker meče slabo luč na strelstvo, komentatorjem pa želim lep dan in malo več strpnosti.
vem, da nič ne vem
www.tomasworks.com
Odgovori
#79
(18-10-2019, 08:50)Mato Napisal: Ne trolaj in spreminjaj teme ker nima smisla in ker je to (zakaj istospolniki MORAJO sebe propagirat in predstavljat kot žrtev in zakaj s tem iščejo POTRDITEV družbe da ni nič narobe z njimi) povsem druga tema, ki se bolj tiče psihologije in medicine kot pa politike.

O trolanju in spreminjanju teme bi se lahko oglasil že pri drugem ali tretjem komentarju, ko je zadeva zašla v popoln off-topic in naprej v vse možno, od 'kameltrajbarjev' do žalitev. Ponavadi se mi ne da odgovarjati na idiotizme a ker sem že bil imenovan, se je spodobilo oglasiti  S-sniper

Kar se tiče same teme..morilec je Francoz vzhodno-indijskega porekla (Martinique, francosko ozemlje), gluhonem, z dostopom do najvišje stopnje tajnih podatkov v policiji, kjer naj bi delal kot računalniški admin v obveščevalnem direktoratu prefekture St. Denise (nisem 100% če se prav spomnim glede naziva prefekture). V islam se je konvertiral 2008, najkasneje 2015 je kazal očitne znake radikalizacije. Hodil je v mošejo kjer je pridigal radikalni imam, ki je bil pod policijskim nadzorom.

Torej, če se mene vpraša, gre za neverjetno nesposobnost francoske policije. Ljudje z dostopom do tako občutljivih podatkov morajo biti dobro preverjeni. To, da je z nožem ubil samo 4 ljudi je srečna okoliščina, ker očitno ni bil sposoben resnega načrtovanja in uporabe strelnega orožja in ali eksplozivov. V policiji pa naj ne bi vedeli, ali je v času ko je delal pri njih, odnašal občutljive podatke in obveščal islamistične skrajneže o policijskem nadzoru nad njimi.

V pariški policiji naj bi imeli zaposlenih še 30 radikalcev, ki so pod nadzorom, na pariških letališčih pa še 80 takšnih 'veseljakov'.

Sicer si pa lahko vsak sam poišče informacije o tem napadu:
https://www.irishtimes.com/news/world/eu...-1.4043140

Bo tole dovolj za začetek neke bolj resne in civilizirane debate?
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
Odgovori
#80
Ja, so že povsod infiltrirani!! Vprašanje časa, kdaj bodo nadvladali EU. Privoščimo si še kakšne pečenice in sv. pečenko. Jo bo čez 20 let prepovedan uživati v SLO. No, bo potrebno na Madžarsko, na svinjino..
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)