Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
(31-05-2018, 18:30)Desc Napisal: Jabolko preveč sodi druge po sebi, ali pa se druži s takimi, kot jih opisuje. Sam ne poznam nikogar, ki bi bil napihnjen in vsemogočen, ker si lasti orožje (vsaj zakonito ne).

Sem ravno o tem razmišljal, ker po navadi je ravno obratno. Kdor ima orožje je v tej družbi precej stigmatiziran in šele sedaj, ko sem jaz začel načrtno odprto govorit o tem, da sem lastnik orožja vidim, da so ljudje, ki so mi bili cel čas blizu (npr. sodelavci), prav tako zakoniti! lastniki orožja. Samo ves ta čas si niso si upali povedat na glas! Še sedaj najraje povedo samo meni, da jih slučajno ne bi kdo slišal. Torej vse prej kot bog in batina, prej cerkvene miške.

Pa še na to temo. Oče je čisto prav naredil, čeprav mu bo to ležalo na duši celo življenje. In mešat tistega osla Senada (btw ilegalnega lastnika orožja), ki je ustrelil človeka sredi Maribora samo zato, kjer je bil z njegovo bivšo partnerko z obrambo svojega otroka! in hiše. Kdo je odločen braniti svoj dom, bo to pač naredil tako ali pa drugače...bomo za vsak primer preventivno prepovedali štile za lopate daljše od 10 cm?
Slovenc je pač navajen, da da rep med noge in nastavi hrbet, če se pa kdo slučajno upre, ga pa ostali takoj utišajo. O tem je potrebno pisat in govorit kot govorijo v Višegrajskih državah.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od Strah - 31-05-2018, 21:49



Uporabnikov, ki berejo to temo: 2 Gost(ov)