Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
#38
Citat:ki sta ustrelila zlatarja, ki je streljal na njih zagovor

Sprevračaš dejstva oz. zopet bereš kakor želiš brati, da bo odgovor ustrezal tvojim v naprej določenim zaključkom.


Streljal je v zrak -> wtf???? Kar se pa tiče samoobrambe in da to vzdrži na sodišču se pa morda vrni na nedavno zaklenjeno temo in boš odgovor na to našel tam.

Fora pri celotni tvoji poziciji je sledeča, da nihče nikogar ne sili, da se brani z orožjem ali da ga uporabi (če se navežemo na ZDA, ker tu ga načeloma za te stvari itak ni dovoljeno met oz. so samo določeni osebki upravičeni do tega) komur orožje ne sede ga ne rabi kupiti, ne rabi nositi kaj šele uporabiti. To da pa ti/tebi podobni nekaj predpisujejo zaradi "obče varnosti" je pa samo posiljevanje drugih s svojim mnenjem in vsiljevanje svojega pogleda na svet vsem ostalim. Razlika med "tabo" in diktatorjem najhujše vrste je zgolj v stopnji te obče prisile. Verjamem pa da bi te verjetno zelo zmotilo, če bi v duhu družbene koristnosti začeli prepovedovati kakšne od tvojih užitkov ali hobijev, ker ali ogrožajo kardiovaskularni sistem, povzročajo sladkorno ali kako drugače negativno vplivajo na zdrav duh v zdravem telesu itd...

V bistvu niti ne razumem tvoje pozicije najbolje a si za svobodno družbo ali bi rad regulirano družbo, bi rad regulirano družbo po lastnih merilih, bi rad diktaturo ?
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 05-08-2012, 20:51



Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)