Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
#41
Nima veze kam je streljal ,koliko imaš oboroženih ropov pri nas ,praktično se dogajajo vsak teden ,kolikokrat so koga počl ? prvega, ki je potegnil pištolo?.

kakšna misliš, da ja zdaj družba ,regulirana seveda , visoko regulirana in kar se svobode tiče mogoče je bil zate divji zahod v tistih časih primer svobode ali pa tudi ne saj se v taki 'svobodi' uveljavijo predvsem najbolj drzni in nasilni , ki pa lej ga zlomka potem, ko si enkrat nagabijo zadosti premoženja(kar nekaj ameriškega kapitala je še iz teh časov) zahtevajo pravno državo da jim ga zaščiti pred metodami z katerimi so prišli do njega ironija ni kaj,uf pa smo spet pri regulacij.V določeni meri ne gre brez nje in nekaj je je čisto dobronamerne .

* kar se tiče orožja in samoombrambe folk nekaj sanja še na divjem zahodu se je vsakemu ,če se je le dalo sodilo in po presenetljivo podobnih zakonskih predpostavkah ,in orožje so iz za pasov pobrali možje postave , zelo pogosto isti modeli, ki so bili par let prej še hudi lopovi in barabe , toliko o selektivnem branju .
za pokušino primer , ki ga pri amerih povelicujejo do max čeprav je bil sam spopad v primerjavi z tistimi iz zabjaka benigen. [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img]
[url="http://law2.umkc.edu/faculty/projects/ftrials/earp/earpaccount.html"]http://law2.umkc.edu/faculty/projects/f ... count.html[/url]
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 05-08-2012, 21:30



Uporabnikov, ki berejo to temo: 3 Gost(ov)