Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
Citat:Res je v vojaški bazi je pribljižno toliko oboroženih kot zunaj.MP namesto policije.

Ne ampak jih je manj, ker ni dovoljeno prikrito nošenje in se mora vsa osebna oborožitev spraviti pod ključ in edini z orožjem so vojaški policaji (tisti na dolžnosti) ali so kaj spremenili zaradi tega streljanja ne vem in me tudi ne zanima.

Dejstva so, da oboroženost ljudi preprečuje oz. zmanjšuje posledice takih divjanj. Dejstvo je pa tudi da vse skupaj z logiko in pametjo nima nič gre zgolj za agende take in drugačne. Konec koncev je vseeno ali si gun nut in s svojimi interesi služiš orožarskim firmam ali pa liberalen pezdetk, ki s svojo ovčjo pametjo služiš sistemu modernega zasužnjevanja in poneumljanja. Konec koncev dobiš vedno izstavljen račun.

Kristian tista mnenja so tako daleč od resnice, da je joj (podobno kot pri nas nekatera Ljubljanska elita, ki se sprašuje wtf je to kriza in kaj je problem?) in verjetno je še vedno velika večina Amerosov za "2ndA" medtem ko glasna in besna manjšina s podporo medijev želi preglasiti ostale.

Bo pa zanimivo videti razlog tega streljanja, ker brez skrbi vedno je zadaj razlog (morda včasih malce potlačen in neobjavljen ali pa izkrivljen ampak skoraj vedno je nekaj) morda celo resnična operacija kakšnih "vladnih struktur" za doseganje političnih ciljev... BUUHUUUUU tinfoil alert tinfoil alert....
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 15-12-2012, 11:30



Uporabnikov, ki berejo to temo: 4 Gost(ov)