Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
Uroš Postavil si težko vprašanje.

Kaj sploh lahko naredimo?

Jaz vem da je najbolj pomembno, da se ljudje zavejo dejstev in grozne realne situacije ne pa da to jemljejo kot teorije ali kot "sej imamo inšpekcije za kaj takega"!

Z ljudmi se manipulira in vedno se je, če pa lahko ljudje informiramo eni druge in se upremo manipulacijam politikov in bančnikov takoj začenjamo dobivati bitke!

Če se ljudje aktivno postavimo v bran svojim pravicam in pri tem pridobimo tudi ljudi, ki delajo za njih a mislijo, da delajo za dobro vseh, govorim o zaposlenih v tajnih službah, policiji, vojski, ko se tudi oni zavejo, da se gre tudi za njih tudi za njihove otroke in njihovo bodočnost se moč teh elit poruši kot hišica iz kart!

Ljudje se moramo bolj aktivno postaviti po robu zakonom!

Če država( vemo kdo je to) sprejme zakon, da se moramo vsi čipirati, kdo pravi da mi moramo ta zakon spoštovati, kdo pravi da imajo oni popolno oblast nad našimi življenji, kdo pravi da je to nujno in zakaj?
Zakaj je to sploh dobro, ne more se nekaj takega sprejemati brez javnih debat, brez pogovora zakaj je to sploh dobro in za koga,brez referenduma, če pa tega ni pa se nehajmo pretvarjati, da živimo v nekakšni demokraciji ker je to potem čisti totalitarizem!

Če država sprejme zakon, da nas bodo še bolj obdavčili zakaj bi morali mi to sprejeti kot višjo silo, kot nekaj kar se mora? ZAKAJ?
Zakaj sebe ne obdavčijo? Zakaj ne prenehajo z financiranjem zelo dragih vojaških ekspidicij, da bi se šlihtali zionistom?

Kaj je z ljudmi danes a je pomembneje, da imajo otroci malice v šolah ali je pomembneje da sodelujemo v okupaciji neke zaostale države kjer smo soodgovorni za morije samo zato da bi nas kur... jenkiji ali točneje njihovi gospodarji ZIONISTI potrepljali po ramenu kako smo pridni in uslužni! Ali kakor oni terminološko radi rečejo" kako smo resna in napredna država zahodnega tipa"!


Čas je da se ljudje zavejo Zarot ne teorij, kajti vse teorije nastanejo na nekakšni osnovi!



Tako usput še ...ta fašistična EU je sprejela zakon v pol tajnosti, da se vsa GMO hrana dovoli in da se ne sme etiketirati, kar pomeni, da ne sme na hrani pisati da je GMO pa čeprav je jasno dokazano od raznih inštitucij, da ta hrana brez kančka suma sterilizira drugo generacijo naraščaja ter da povzroča grozne bolezni.

Največji proizvajalci tega sr... Monsanto ta prav satanistična org proizvaja to hrano, v njihovi jedilnici za zaposlene pa je strogo prepovedano konzumiranje te hrane!

Prehranjujejo se le z naravno pridelano hrano.
Dejstvo je tudi, da ko se ta hrana posadi uniči vse ostale kulture okrog sebe in je nujno kupovati seme vsako leto od monsanta!

Se ljudje sploh zavedate kako zlobne organizacije delujejo tam zunaj in kako zlobne zakone sprejemajo ti paraziti v parlamentih za mastne provizije!


Kako pa je vse to mogoče...? No tu se pa vračamo na začetek zato ker ljudje raje verjamejo tisočkrat ulovljenim lažnjivcem in njihovim obljubam ter medijem kot pa lastni presoji ter drugim zaskrbljenim ljudem!
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 24-01-2013, 15:54



Uporabnikov, ki berejo to temo: 3 Gost(ov)