Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
šempio ja pa boš moral replicirati kajti v začetku branja si še pisal zelo zanimivo ter logično V tvojem nadaljnem branju pa se bereš kot tipični apologet za NWO. Meni je alex jones malo preveč paranoičen čeprav pove tudi dejstva!

Pišeš da je treba biti individualist kar ravno nwo hoče kajti skupina lahko nekaj posameznik ne more nič!

Pišeš za mene skrajno neumno trditev da če si za globalizem da boš svoboden ter bogat pa to je kot bi kopiral z posterja Council on Foreign relations v bistvu skrajno neumno.

Po drugi strani pa poveš da če bodo za drugo opcijo socializem al kaj pa bo vse dražje! Kaj to so ti v Cerkvi tako povedali ali SDS-u?

Očitno se klasificiraš kot desničar! Kar je pokazatelj pomankanja razumevanja in inteligence!

Kajti elite glih želijo delitve med ljudmi da lažje vladajo takšni pa jim pomagate in olajšujete stvar! Ni desnih in levih So ljudje,ki gledajo bolj konzervativno na svet in taki ki gledajo bolj liberalno pol pa te vprašajo za nekaj drugega pa imaš ti bolj liberalen pogled nekdo pa bolj konzervativen.. itd ker je vse stvar vzgoje in določenih vplivov skozi življenje.

Globalizacija je prinesla eno grozno revščino ti pa pišeš kako bo vsem bolje!
Globalizacia je uničila srednji razred, ki je prej obstajal in naredila bogate še bolj nesramano bogate je povzročitelj večine agresij in pokol civilistov po svetu zaradi interesov bančnikov in ostalih interesnih skupin tesno povezanih z njimi!
Ti pa nam pišeš o lepšem svetu po globalizaciji mislim to je tako ... da prav žali inteligenco ljudi!

Mene ne zanima gospodarstvo kot bi eni radi non stop naprej metali kot da je to najbolj pomembno ne pa mi sami ljudje!
Zakaj bi jaz podpiral, da država jemlje vedno več meni skozi razne davke,takse itd za to da bo imelo gospodarstvo in država ob tem pa da poslušam zgodbice kako sem svoboden!
Kako sem jaz lahko svoboden če jaz svoj (ulov) svojo hrano MORAM dajati državi in to ne malo ampak kar polovico! Isti državi ki meni ne daje čisto nič ampak jim moram še vse dodatno plačati tako zdravstvo kot šolstvo, ceste itd

In ne mi sedaj naivno izjavit kako je davek samo 20% če ne veš je davek v Slo 56.6% in je po Forbes magazinu eden najvišjih na svetu, če pa ti misliš da je 20 pa brezveze debatiramo,

in to kar imamo mi je NEO LIBERALNI KAPITALIZEM vsaj pravilno deklariraj stvari takšne kot so!

Ti govoriš o lepšem svetu po globalizaciji a meni je dovolj podatek o tem lepšem svetu da danes če nimaš denarja te bodo zavarovalnice in zdravniki zavrnili pa crkni v tistem groznem socializmu pa če bi to storila zav. in zdravniki bi vsi končali na golem otoku ali bi bili streljani! Kar je tudi prav kajti denar in POHLEP ni pomembnejši od ljudi, če pa ti že verjameš da je pa lahko stopiš pred ogledalo in vidiš od kod izvira problem!

Če ti podpiraš pohlep to bolano ideologijo, ki je pred nekaj desetletji še veljala za skrajno nemoralno celo greh( danes ga je RKC že legalizirala), če smatraš da današnji bolan nemoralen svet kjer se vse nemoralno promovira kot napredno in zahodno da je to svoboda človeka pol imamo resno težavo.
Ker ljudje ki podpirajo takšno ureditev so ali skrajno naivni ter resnični slepci, ki verjamejo lažem politikov ne pa lastnim očem ali pa skrajno nemoralni ljudje, ki se v taki ureditvi počutijo odlično!

Michael Jackson je povedal v eni svoji pesmi " wanna change the world-start with the men in the mirror"!
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 29-01-2013, 14:24



Uporabnikov, ki berejo to temo: 3 Gost(ov)