Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
Tvoje izjave so razumljive ampak dostikrat pomešane z izjavami, ki so kot nalašč po meri oblastnikov.

Prvo obrazloži mi kako davek na okolje ščiti okolje? Kako to dejasnko zgleda v praksi?

Ali je samo priročen izgovor kje še krasti narodu.

Zakaj bi tebi nekdo jemal to kar imaš na banki to je tvoje, vzeti nekomu, ki pa je z lihvarstvom , klientelizmom, kriminalom ter korupcijo pokradel milijone ali milijarde pa je socializem?

Pričakovati zdravstveno varstvo ter urejene ceste po tem, ko redno plačuješ davke brez da bi ti nabijali dodatne davke, takse, trošarine in bog ti ga vedi kaj si bodo še zmislili je komunizem?


Banke so v osnovi lihvarski paraziti, ki ne delajo ali ustvarjajo ničesar vse kar počnejo je da kot paraziti živijo od provizij ter obresti poštenih delovnih ljudi!

Zakaj bi mi morali čim prej čim manj boleče po tvojih besedah vračati dolg od katerega nismo imeli ničesar in katerega so naredili razni špekulanti in managerji v raznih NLB itd.

Kaj ti sploh zagovarjaš?

Jaz da vračam denar od katerega nisem imel niti centa? To je ta svobodna napredna logika?

Kako to da se je islandija v dveh letih pobrala po tem ko je nagnala roparski IMF ter tuje banke in še danes jim je Evr. sodišče priznalo da ne rabijo vrniti oderuških obresti mi bi pa morali vračati lopovske obresti pri tem pa naj trpi cela država tako upokojenci kot mladi katere vidiš po trgovinah krasti paštete in pelenice zato da bo nekaj ogabnih multimilijarderjev imelo še milijardo več ker kako bodo pa živeli brez nje!

Ta tvoja logika je tisto kar me je napeljalo da te etiketiram ker take zavoham na daleč!


Globalno segrevanje je samo še en nateg kako folku nabiti davek na CO2, ki ne vem od kdaj je postal škodljiv glede na to da ga vsakič izdihnemo ali pa pripravljalo folk na davek na dihanje!

in kako bo ta davek rešil globalno segrevanje če bi dejansko obstajalo? Tako kot tista eko taksa mogoče?

Kot sem rekel imaš nekaj "pointov" ampak jih mešaš z idejami, ki so škodljive navadnemu človeku in jih predstavljaš kot edini način ali way forward.


Ne vem če to spada v to temo ampak nekaj velikega se dogaja in sicer Kitajska na veliko jemlje svoje zlato iz zahodnih bank in jih pretaplja iz unč v kilogramske palice ali preverjajo govorice o ameriški prevari kjer so zlato baje filali z volframom ali pa pripravljajo likvidacijo dolarja kot rezervne valute, če se to zgodi bo to velik in močen udarec svetovnem bankarskem sistemu.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 29-01-2013, 22:44



Uporabnikov, ki berejo to temo: 2 Gost(ov)