Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
O čem debatiramo o realnosti in odzivu splošne javnosti ali temu kaj je cilj boja za lastne pravice?
Če prvo potem je absolutno najbolje prepovedat komplet vse v skrajni fazi samo življenje, ker takoj ko se rodiš si tehnično mrtu in tistih xy let je tako ali tako nevažnih in je prav da se porabijo čimbolje za družbo (beri par plutokratov, da bodo meli fevdalno sužnjelastniški red na steroidih) in zakaj bi nekdo kot ti ali jaz zabijal čas s streljanjem, gledanjem otrok ki rastejo, hranjenjem z hrano, ki te pospešeno ubija, igranjem v gozdu, če lahk svoje tak al tak nepomembno življenje koristno pokuriš za luksus izbrancev. Misliš, da se lahko pogajaš o odtenkih sužnjelastništva?

Če je pa drugo potem je pa treba biti jasen, da je strelno orožje zgolj mrtev kos kovine in lesa, ki samo po sebi ne dela drugega kot rjavi in razpada in šele (tako kot pri vsem orodju) je potrebna človeška akcija, da to nekaj stori. Tako kot ne moreš nadzorovati človeških mislih tudi ne moreš nadzorovati človeških aktivnosti, seveda se nekateri (glej točko ena) trudijo in prodajajo muda za bubrege naivni javnosti, ki je za iluzijo "normalnosti in statusa quo" pripravljena prodati lastno in duše svojih otrok in še nekaj generacij dalje. Mislim, da je potrebno jasno in glasno povedati na vsakem koraku da to ni to kajti pasivnost in defenzivnost se nam bo vsem maščevala preden lahko rečeš keks.

Stopnje tolerance na počasno zviševanje temperature so različne končni rezultat ob apatičnem diskutiranju bo pa isti za vse.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 20-06-2013, 21:04



Uporabnikov, ki berejo to temo: 2 Gost(ov)