Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
Debata se je zanimivo razvila!

V glavnem so mene na tečaju učili, da v primeru kakršne koli grožnje in nato prijave na PP, sledi avtomatično odvzem orožja, ampak v tem primeru očitno ni tako! Mislim, da bi bilo najbolje, če bi policija in UE opravila svoje delo in očitno psihično načetemu tipu odvzela orožje! In zadeva bi bila rešena.

Verjetno se vsi strinjamo, da je ubijanje z strelnim orožjem najhitrejše in najlažje in vprašanje je če bi se človek lotil ubijanja kakor ste že prej omenili s sekiro ali krampom, jaz mislim da ne, je preveč dela in predolgotrajno, poleg tega te lahko v nekem trenutku bližnji (mimoidoči,...) zaustavijo!

Treba pa se je zavedati, da živimo v skrajno napetem času, tako politično, poslovno ali zasebno in včasih ne manjka dosti, da ti pregori varovalki. Včeraj je sosedu, danes meni, jutri lahko tebi, zato so tukaj pristojne službe katere morajo poskrbeti za varnost ljudi vkljućno za samega človeka, ki pomeni določeno nevarnost.

V Ameriki to rešijo dokaj enostavno, grožnji enostavno naredijo luknjo v čelo in kakšen vpliv ima to na javnost. To se najbolj pokaže v njihovem zagovarjanju posedovanja full auto orožja, in sicer pravijo dokler imajo vladni organi avtomatska orožja, jih moramo imeti tudi civilisti! Z njimi se popolnoma strinjam!
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 23-06-2013, 19:05



Uporabnikov, ki berejo to temo: 2 Gost(ov)