Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Srna uplenjena na 523m
jebemti, ni čudno da gre svet u maloro, kakšno krivo vero pa širiš... ni montlna iz lodna, pa zelenih štumfov, tip ko specialc, šekasta puška z dušilcem, pa še pes ne bo gluh po pol leta...

aja, pa uboga srnica ni imela možnosti za pobeg ali kaj so že rekli?
Ampak ma pa kul balončke grem stavt da so "spiced up"....
ampak po eni strani je zanimivo, kako se strelci norčujejo iz jagrov ko zganjajo 'tradicijo' z lodnom in podobno opravo za lov ter nekimi protokoli, češ kaki bedaki in nazadnjaki, a ko pa se treba našemit v grm na nekem strelskem pikniku kao iventu (ali pa kakšne drugačne strelske cote in pripomočke) pa je to super fajn in uiber taktično, morda ti kdaj celo reši življenje in podobne nebloze... :))
mal je razlika v tem da tistega ki se ne našemi v grm ne gledajo postrani tako kot tistega mladega lovca, ki so ga poslali domov s pogona češ da ni oblečen vskladu s tradicijo... ali kaj?
ali kaj glede orožja? da se moraš prebit čez kar nekaj specifikacij glede orožja in vseh malenkosti ki so na njem, ki ga boš uporabljal na eni izmed mnogih disciplin, drugače se lahko odpraviš domov... za razliko od lovskega, ki mu je priporočilo 'vsaj jagrski videz'?

zato se mi vedno manj zdi pametno norčevanje iz jagrov (čeprav je še kako upravičeno, vendar ne od ljudi s še veliko večjimi pomanjkljivostmi) in da je to predvsem plod lastne frustracije nad občasnim stikom z realnostjo (večina časa pa je itq plavanje v oblakih...)
https://www.youtube.com/watch?v=dBaISwLnrgo
Ho Mato Thomasa Hauglanda pa poznam, ma kar nekaj videov in kar nekaj zanimive robe... Pri njih na Norveškem je lov na dolge razdalje malo drugače gledan, dušilci pa hja, Norvežani niso balkanci ni kaj :)
samo bog ve koliko strelcev v sloveniji se je našlo v tem videu ker noben nebo javno priznal da je rad tacticool !!!
trazman ražman, nabijem tebe in tega debila norveškega, ne na kurac ampak kolac (pizda, nč mi ni zrasel IQ, kaj pa ego? Tudi ne). Ubijate 'bambije', ''mudonje''. Norvežane primerjaš z Balkanci - si bil kdaj na Norveškem? Nisem edini, ki ve, da so Nor.gamad #1, še Italijani so angelčki za njih.

ražman, To Be Continued, do takrat pa video samo zate in tvojo ženo https://www.youtube.com/watch?v=yCyOFzWNN_I
20.12.2015 Danes povem, da sem ponosen Slovenec - ups, lol, mislim državljan Republike Slovenije. Prevladal je razum in zmaga nad pederizmom! (Na'žalost - majhna udeležba normalnih, + da imamo 36,6% okuženih).
Tomaž Ražman
Prade c.XV/17
6000 Koper

Moja tel: 051668333

Ps. Ne omenjaj moje familje, če maš kej za povedat čez moje poste to naredi strokovno, moj post in Balkanci je čisto ciničen in vsak prizemljen uporabnik tega foruma ve za kaj se gre ko govorimo o problematiki dušilcev...

Kar pa se tiče pobijanja bambijev, si dokazal, da poznaš samo solatko iz špara in se ti sanja ne kaj je letni odstrel in čemu je namenjen. Naslednjič ko me misliš zmerjat pa me najdeš na zgornjem naslovu oz telefonski, ne pa to počet prek foruma, ker s tem ispadeš še večja reva kot verjetno že si...
> trazman said:
> Tomaž Ražman
> Prade c.XV/17
> 6000 Koper
>
> Moja tel: 051668333
>
> Ps. Ne omenjaj moje familje, če maš kej za povedat čez moje poste to naredi strokovno, moj post in Balkanci je čisto ciničen in vsak prizemljen uporabnik tega foruma ve za kaj se gre ko govorimo o problematiki dušilcev...
>
> Kar pa se tiče pobijanja bambijev, si dokazal, da poznaš samo solatko iz špara in se ti sanja ne kaj je letni odstrel in čemu je namenjen. Naslednjič ko me misliš zmerjat pa me najdeš na zgornjem naslovu oz telefonski, ne pa to počet prek foruma, ker s tem ispadeš še večja reva kot verjetno že si...



Trazman, ne jemlji si k srcu tega trolanja, ki je samo izraz osebnosti, osebe katera se skriva za tem nickom. Poklical te verjetno ne bo in tudi svojega naslova ne bo objavil ker verjetno nima časa in se mu mudi v Prištino.
Vesele praznike želim vsem skupaj.
Whisper on my pillov, čestitam ti na Posts 1 oz. prvem komentarju po točno dveh mesecih od pridružitve, meni na čast praviš, lepo. Da nisi sleeper agent, lol. Da se skrivam za nickom, hm...mene poznajo 'eni več, drugi manj' top strelci na forumu. Ti pa si še en zoof...cenzura - danes. Anonymous whisperček, mene se zelo lahko najde oz. zakaj bi se "matral" in iskal, napiši...želje?, ne dedku mrazu, meni - če bi me rad videl, se ti to lahko zelo hitro uresniči. In kaj bo potem? Nova želja, time machine, da si 'prevrtiš' čas nazaj, preden si me srečal. Da se mi mudi v Prištino, ugibaš/veš...mudi na obisk tać(cenzura) ali mudi kot se je Rdeči armadi mudilo v Berlin? Presenet me whisperček aka vidoviti milan tarot.

trazman, (danes ali) jutri, ti strokovno...
20.12.2015 Danes povem, da sem ponosen Slovenec - ups, lol, mislim državljan Republike Slovenije. Prevladal je razum in zmaga nad pederizmom! (Na'žalost - majhna udeležba normalnih, + da imamo 36,6% okuženih).
Nej mi prosim kdo na ZS napiše kdo je ta DEJANKOSTA, ker se sam očitno ne zna predstavit ;)
Če je ta prišel čez psihoteste, potem smo lahko upravičeno zaskrbljeni...
A ni tako, da psiho test sam plačaš?---Posledično,
se pravi, da je to podobno kot pri meni. Vse kar imam, sem ukradel, samo spričevalo za osnovno šolo in vozniško za skuter sem kupil.

LP,
Andrej Lukanovic
> 223223 said:
> A ni tako, da psiho test sam plačaš?---Posledično,
> se pravi, da je to podobno kot pri meni. Vse kar imam, sem ukradel, samo spričevalo za osnovno šolo in vozniško za skuter sem kupil.
>
> LP,
> Andrej Lukanovic

Samo za skuter? Rabis se za sleper? Magistrat?
The Devil's Own

Oživimo Bambija, code name 523M z X2 ogledi (9.923 = 19.846)

Chapter one: in the middle of something - trazman ražman iz Prade, veliki jager revolucionar, vidim da si občutljiv na ženo, nisem vedel, da imaš čustva, a duša ti je napačena. Ne smeš bit preveč občutljiv, lahko pogoriš na polni črti. Iz foruma lov si pobegnil, da ne boš tudi iz tega. Imaš pa svoj forum z zelo malo uporabniki, očitno jih ne zanima lov na dolge razdalje, tako da ti malo "reklame" ne škodi. Trazman, to ti je davek na lovsko slavo, ki si jo tako želiš. Škoda ker si napisal svoj naslov javno, tega sem že imel, ker sem ti hotel poslati novoletno darilo orginal dvd Koko - A Talking Gorilla 1978 Documentary, e zdej ti ga prov ne bom, lol! Da vidiš kako živali čutijo, o tem kasneje. Ženi je video od Pippin in Kate všeč? Da je, čudno.[Image: c0219265fd137e52e90a221f6e0b30.jpg]

Tudi moj post z nabijanje na kolac je ciničen, to zna svaka budala, lol, a-ja, ti to nisi pa ne veš. Omenjaš problematiko z dušilci, kje je "problem" - nimaš, ne moreš dobit, ne upaš uporabljat, to bo. Kdo te bo videl tam, v hribih, samo ne okol govort in se snemat, sej veš, lol (cinično). Naj te raje skrbi za človeka, ki ga boš pihnil v šumarku pri tvojih podvigih. O tem tudi kasneje. Solatko iz špara res poznam, tudi iz vrta. Pippin, a lost little soul, k so ji tvoji zeleni, ko je bila stara cca 14 dni, ubili mamo, bi ti rekel - jebi ga, letna kvota odstrela. >Naslednjič ko me misliš zmerjat pa me najdeš na zgornjem naslovu oz telefonskije to počet prek foruma
20.12.2015 Danes povem, da sem ponosen Slovenec - ups, lol, mislim državljan Republike Slovenije. Prevladal je razum in zmaga nad pederizmom! (Na'žalost - majhna udeležba normalnih, + da imamo 36,6% okuženih).
Dejan, ti moram rečt, da so zrezki od srninga mladiča res prvovrstni, moraš probat. In če nočem dat 20 in več € za kilo ustreljene divjačine v Intersparu,... si jo moram pač sam ustrelit. Živa se pa nekako ne pusti pojest.
Kosta pa ti si res legenda :) sem se pa res nasmejal po zadnjem postu :) Dej mi mail, pa ti pošljem video, da boš malce razumel kak je pravi odnos psa do srne, je morda malo preveč nerazumljiv za koga da bi ga tu objavil...
Ta ko ti je reku da sem iz foruma lov pobegnu pa je pravi junak ane? Moj forum ni zaradi lovske slave, ker če bi se mi šlo za slavo, bi delal na kaki lovski zvezi al čem podobnem in ne na jago hodu in foruma imel... Reklame pa ne rabim, ker ni forum komercialni ampak popolnoma na prostovoljni bazi...
Drugače pa sam kažeš svoje psihološko stanje, ko na forumu za nicknamom poskušaš metat slabo luč na uporabnike :)
Zakaj srne, prašiče in ostalo divjad lovim, je moja stvar, v tvojem idealnem svetu, bi očitno vse živalice normalno živele in uživale svobodo, levi bi jih božali, psi lizali, ti bi pa jedu samo solato :) Predvidevam da si še 3X bolj našpičen proti farmarjem in iz principa ne ješ mesa in vseh izdelkov živalskega izvora. Če pa jih, pa spet kažeš svojo psihološko stanje. Vpraši se malo kam pelje tvoj pristop in kaj pričakuješ da boš dosegel?
Sem dobil voljo do snemanja :)>-
Colt888 - Ni potrebno biti zaskrbljen zaradi mene. Če pišem malo po my way, ne pomeni, da sem "psiho". Psihološko preverjanje za nabavo orožja je res smešno, vsak ga opravi. Veliko več bi moralo biti 'poudarka' na psihotestih, kot pa preverjanja o nekaznovanosti. Tisti, ki je kdaj komu spucal šamar, pesnica v nos, brado, mogoče kaj zlomil (silobran), bil obsojen - ne more legalno dobit orožja, a jokice (določeni, kot so na tem forumu) in taki, ki se bojijo lastne sence, ne morejo stran od mamice/staršev, stari 40+, imajo doma več deset kosov heavy orožja... zaradi takih bodi zaskrbljen, Colt888 (da nisi ti en od?). Jaz sem vse 'orožarske teste' + dodatna izobraževanja za licence...kjer se posebej ocenjujejo še druga znanja in specializacije, tudi s področja psihe, opravil z odliko. In tudi ne bi mogel opravljati dela, ki ga že vrsto let opravljam - zelo uspešno, če bi bil, sej veš (se najde 'tu in tam' kakšen psihič, samo takoj pobegne, ne zdrži 'pritiska'). Kdo si pa ti, Colt888 - ameriška punčka, miren človek, priklopljen na mamino siso travmiraš preko tipkovnice. Poglej si >One Flew Over the Cuckoo's Nest

Attached files [Image: d85e948f386ffd233b3a8891b3b3f7.jpg]
20.12.2015 Danes povem, da sem ponosen Slovenec - ups, lol, mislim državljan Republike Slovenije. Prevladal je razum in zmaga nad pederizmom! (Na'žalost - majhna udeležba normalnih, + da imamo 36,6% okuženih).




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)