Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Srna uplenjena na 523m
Hehe, ni bilo tako mišljeno. Hotel sem povedat da smo bogato off-topic. ;)
administrator / Strelec.si
Sem se že ustrašil da si kaj v navezi s NSA in da sem spregledal kakih 220v vgrajenih na tipkovnico....
> Barbapapa said:...ali so lovci simpatični ali ne.

punce mi učasih rečejo da sem simpatičen...
A to lovke glede na zgodbe o lovcih bi take izjave vzel z resno skepso...


![](http://www.lifeisajoke.com/Pictures/beer...rwomen.jpg)
Ko bi srna vedela koliko besed , neplodnih komentarjev in žaljivk bo o tem napisanega bi se gotovo zmaknila tej krogli.
Da o številu ogledov (12.1K views - 264 comments) sploh ne govorimo. B-) :-"
https://www.youtube.com/watch?v=9WypbzC6mi8

Hands up or the bunny gets it...
Pizda, a se mi še 'da'.

Bambi: 'da da'.

Pa dejmo, do stotke, mogoče 101 kot 101 dalmatians.

Trazman, pa kje si trazman. Kruzaš z barko na teh naših 'parih kvadratih', rokaš z velikim kalibrom, z našim davkoplačevalskim denarjem, boli te k....(kurac).

Praviš, da sem legenda, sej veš, taj sam. Vidim, da nisi več občutljiv, škoda, lol, mislim odlično. Tudi mi smo se zelo nasmejali, dva sta končala na urgenci. Pobralo jih je zaradi barke, lol. Da mi pošlješ mail (praviš), video, kako tvoj 'pasji pas ćuko' lol, (tudi sam imam dva psa - Yorkshire Terrier, 'kraljevski' pedigree; drugi je mešanček, tudi zelo inteligenten, posvojen v Srbiji, poplave. Letos pride še Rottweiler -http://www.hausoflazic.com/, imam še 15 drugih živali, zaenkrat) "hop cup" mrtvega Bambija, c c c c, pa ti nisi samo jager revolucionar, tudi pervertinjo. Zato je tebi padel mrak na oči, da si najdel Bambija 523M, ker ga je "lovski ćuko odvlekel in se dodatno izživljal"...in ti posnel, tak odnos psa do srne? Mogoče sta pa dva Bambija na posnetku, en izgubljen - 523M, drugi v prolazu... Da bi ti delal na lovski zvezi, hm, zapel bi se ti z drugimi jagri takoj. Na tem forumu imaš par navijačev, so ti pa na forumu lov skenslal posnetek, tistega 1000M+ 'mimo hiš' tudi. Skratka, ne strinjajo se z tvojim početjem + neprimerno strelivo, neodpiranje krogle... Forum slava, ni ti do tega, praviš. Vse se začne na prostovoljni bazi, upaš pa na http://sldr.facejagerbook.com, lol. E e to, idealni svet omenjaš - moj, da bi vse živalce normalno živele in uživale svobodo, ne pa da jim zeleni krojite usodo. A ja sej res, prehrambena lestvica človek vs. Godzilla. Joj, kaj bo z nami ko pride iz druge planete ET vesoljček na bmx'u v hostile obliki, lol. Da jaz mečem slabo luč na uporabnike - ti mečeš slabo luč na komplet zeleno bratovščino in kaj misliš da boš ti dosegel - novo krvoproliče zelenih v usponu z 'dragimi igračami in kamero v roki', ko te bodo (te že) oponašali. In ČE jim bo strel uspel, ga bodo tudi objavili na tem forumu in čakali te vaše blagorje. In kje je problem?! Da jim bo od dvajset ("poskusov") strelov en uspel, ostalih devetnajst pa bo zastreljenih živali, ki bodo počasi umirale v mukah. In trazman, nisem >našpičen< proti farmerjem. Te k jaz poznam, so zelo pošteni in delovni. Imajo tudi kravice, bike...odelajo dnevni šiht, nekateri dva in potem še v štalo in ja, žal končajo na krožniku. Trazman, "kupi" si Bambija, ga hrani od malih nogu, pelji zdravniku/veterinarju, ukvarjaj se z njim, in ga potem, da se zadovoljiš, 'zakolji'.

...Robert91922...potem chapter 2...potem
20.12.2015 Danes povem, da sem ponosen Slovenec - ups, lol, mislim državljan Republike Slovenije. Prevladal je razum in zmaga nad pederizmom! (Na'žalost - majhna udeležba normalnih, + da imamo 36,6% okuženih).
"Final fight"

Ako li nam sad uteče Djordje, neka znate dobra biti ne će.

Končno en jager in to še super moderator (ta roza ubija, pa gde baš roza od toliko barv), ki se je vsaj malo potrudil pri drkanciji em zajebanciji. Res, da se nisem nič nasmejal, mogoče se še bom. Robert 9i otrok, letnik 1922, lol.

Tam v daljavi, na dolenjski strani, za poraščenim hribom, z puško v roki in letnim planom lovišča, ki mu ga predpiše pristojno ministrstvo, stoji/leži jager Robert91922 in ubija velike zveri, parklje, tudi kakšen dinozaver se najde. In zaradi vseh zastrelov (določeni/večina) nesposobnih jagrov (tudi pijanih), poškodovane "zveri" pridejo čez poraščen hrib na 'mojo stran', kjer je dokaj varno (so tudi old school jagri, ki se živalim približajo in na njihovo srečo - živali, malo zadanejo). Je pa tu cesta, zelo prometna in žal nekatere končajo zbite. Pred časom je v dolskem pri pokopališču nekdo zbil Bambija (se je tudi ustavil), malo je še trzal in 'spustil dušo' direkt pred mano. Ni bilo potrebe po milostnem strelu. Pred tem mi je nekaj zašepetal, samo ne povem kaj ((se pravi, če vas je cca 10.000, pa k X files v gozdu...par...se ostalih 9.000 takoj zaklene v svoja domača lovišča za štirimi stenami)).

Uuu, Leskovaćki ćevapi + mućkalica z/sa žara, mmm, pravijo, da boljeg nema + da ti Rokeri s Moravu pjevaju uz jelo, zmaga. E moji sojini polpeti, lol.

'Kaj boš, ko boš velik? Ko bom velik, bom mali človek', jagerček, lol. Uuu, lol, sad sam forum gotov ,lol, to bo minusov.

Robert91922, čestitam ti, ker Ražmana osebno poznaš + za TO. Verjetno bi ražman res bil popoln človek,(zaenkrat je to samo Esmeralda, lol), če ne bi bil jager.

V TO je bil oče, jaz sem bil malo premlad. Drugi vrstniki so bili po zakloniščih ali doma, nas par je delalo družbo 'našim' na polju pri Gramozni jami, 'visoka posušena trava', havbice obrnjene proti Žalam oz. vojašnici Bratstva in Enotnosti, nato vojašnica Franca Rozmana - Staneta, danes Edvarda Peperka. En blondi mi je ostal v spominu, skoz nas je teral stran, kar je normalno bi rekli, pa tudi mame doma je skrbelo, normalno. Kar sem že napisal o skrivanju drugih sosedov, je žal resnično (org. Slovenci). Prišli so ob 3am, kao orožne vaje. Oče je bil o 'TO mobilizaciji' že obveščen, pred tem, od dveh zelo dobrih prijateljev...eden končal v SLO army penziji, drugi - visoko'šolani general, v črnem hagu (prostovoljno)...rešil je cca 6.000 civilov 'kontra' strani - dokazano,dolga zgodba...

Med šolskimi počitnicami leta 1994 in 95 pred Olujo, sem bil večkrat na obisku (samo na obisku seveda) pri Gromovi 2. gardijska brigada, na prvi bojni liniji Žažina, Sisak, Petrinja.....kva se mi "da", ampak, prišlo je leto 1999, da se vidi, kdo je iz kakšnega testa. Med šolskimi počitnicami (spet), tokrat podaljšanimi, 'dovolj star', smo nekje na meji čakali ameriško invazijo bravo-minus (majke jim ga spalim) in na našo veliko žalost, kot je znano, ameriške pičketine niso 'po tleh', ampak iz zraka z njihovimi "nevidnimi letali". Super moderator, še spremljaš ali že brišeš? Še še. Nekdo od vas, ki se malo bolj spozna na balkan zadeve, mu verjetno ni jasno, kako Gromovi in recimo tri prsta..."med dvema ognjema", bi rekli v šali. Robert91922, da ni to off topic? Ma ni, to je na >skakal iz desnega v levi testis in nazaj<.
 
Za vsa ta sranja je kriva amerika, to vemo vsi. In koga naj bi poslala amerika - Kunta Kinte Buffalo Soldier’se,Windtalkers'e, tretje razredne amer'mehičane, ki nikoli niso videli Mehike, a haral bi ("bi", al malo sutra) po Srbiji, po ukazu uncle sam'a. Prokleta je amerika...sej kot "narod" so bogi, jadni. Dvojčka sta dokaz, večina še vedno vrjame, da je kriv osama. Pa atentat na Kennedyij'a recimo, kriv je "en strelec", Soviet Oswald, ha ha.

Ne pozabit na minuse, lp.

A, sad adio,

A, sad adio;
I ko zna gde;
I ko zna kad
20.12.2015 Danes povem, da sem ponosen Slovenec - ups, lol, mislim državljan Republike Slovenije. Prevladal je razum in zmaga nad pederizmom! (Na'žalost - majhna udeležba normalnih, + da imamo 36,6% okuženih).
Dost mate....




Uporabnikov, ki berejo to temo: 2 Gost(ov)